Nyhetsbrev

Förutom att jag gör så gott som dagliga blogginlägg skriver jag också s.k nyhetsbrev till dem, som prenumererar på breven (det gör man enkelt genom att klicka på en knapp i marginalen till vänster). Innehållet i nyhetsbreven är givetvis kattrelaterat. Skillnaden mellan blogginläggen och nyhetsbreven är att jag i nyhetsbreven oftast skriver mer utförligt om en eller ett par specifika händelser.

Min plan nu är att jag några månader framöver ska rapportera om Sandies (och vår) väntan på kattungar. Fortfarande förhåller det sig så att jag inte med säkerhet kan säga att Sandie är dräktig men jag tror absolut det. När kattungarna sedan är födda, kommer jag var 14:e dag - mer ingående än i bloggen - att beskriva deras utveckling. Enligt toppdomänen .nu (en nationell toppdomän för ön Niue i Stilla havet) kan man inte skriva nyhetsbrev oftare men för min del räcker det utmärkt, för jag berättar ju mycket på bloggen också.

Som på beställning verkar Sissel ha börjat löpa. Lotta skickade en ”videosnutt” på henne i eftermiddags. I den åmar hon sig och rullar runt på Lottas köksbord. Hon jamar också mer än vanligt, skriver Lotta. Imorgon kommer Maltes matte för att följa med till Katrin och ”Agility-Aramis”, vilket nog gör det enkelt för Ove och mig. Om Sissel visar tydligare löpbeteende imorgon, hoppas jag att Maltes matte tycker att det är ok att hämta Sissel och ta med henne hem till Malte. Då behöver Ove och jag bara hämta - men inte lämna - Sissel där. Lotta bor helt nära E4:an, som leder hem till Malte, så det blir ingen lång omväg. 

Jag tror att Lotta är glad över att Sissel äntligen verkar ha kommit i löp. Enligt fodervärdsavtalet ska jag ta två kullar på henne, innan hon övergår i Lottas ägo. Visserligen bor Sissel hos Lotta och har gjort så sedan hon var 12 veckor men jag förstår att det ändå blir en alldeles speciell känsla för Lotta, när hon vet att hon också äger Sissel. 

Förra gången Sissel hade kattungar hade även Rubi småttingar, födda några veckor innan Sissels bebisar. Det finns både för- och nackdelar med att ha två kullar samtidigt men jag vet att det är det Lotta hoppats på även den här gången.

14 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)