Nytt klätterträd till Sandie

Mona och Lasse är nästan klara med innätningen av sin balkong och idag skulle de nödvändigaste sakerna till Sandie inhandlas. Köpet gjordes på Zoo.se. Det blev den förträffliga klättermöbeln ”Kattens No1” men vad som ytterligare lastades ner i varuvagnen, vet jag inte. Notan ”landade”  iallafall på 2 500 kr men man ska betänka att Mona då redan tidigare hade köpt en del till ”trädet” för 500 kr. Mycket pengar, visst, men Sandie får ett klätterträd av bästa kvalitét med utbytbara delar och ett sådant som hon är van vid. När hon ska flytta är inte riktigt bestämt men preliminärt någon gång nästa vecka.

Jag har varit frestad att befria Sandie från bodyn men bestämde mig idag för att skjuta upp det till imorgon. Det kommer att bli jätteskönt för lilla sötnos, för hon är besvärad av att inte kunna röra sig som hon vill. 

Idag har Joakim hjälpt mig att installera Com Hems bredband, vilket jag är väldigt glad för. Visst hade jag kunnat göra det själv, eftersom jag alltid ser till att fullföra det jag föresatt mig men oj, vilken tid det skulle ha tagit och hur irriterad jag hade blivit, innan det hela hade varit klart. Nu kunde jag istället följa Joakims arbete och till min glädje märkte jag att jag var helt ”med på noterna”. Det är värt all irritation jag känt, när jag installerat annat tidigare, för jag märkte tydligt att jag iallafall lärt mig ett och annat.

Stisse gillar besök, så även idag. Han buffade och buffade, jamade och jamade för att påkalla Joakims uppmärksamhet. Han kan ju inte förstå att Joakim undviker honom p.g.a. att han är allergisk. Till slut gav Stisse upp och trängde sig istället ner i en av lådorna, som utrustningen låg i. Katter tycker att kartonger är väldigt spännande, det är som en sport för dem att försöka få plats i lådorna; ju trängre de är desto bättre :-).

30 jul 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)