Ofattbart!

Så otroligt fort 5 1/2 vecka gått! De första två kattungarna tingades idag och det är ofattbart - de föddes ju alldeles nyss känns det som. Visst vet jag att de ska flytta men i samma stund som jag skriver under tingningsavtalet blir det så påtagligt och samtidigt också lite vemodigt.

Igår var en sådan där ovanlig dag, som jag ska försöka få fler av. Jag älskar att träffa mina vänner och också att få arbeta med det jag gillar, olika kattrelaterade aktiviteter och utbildning, men ibland är det skönt att inte ha något planerat; att möta dagen som den kommer utan tider att passa.

Prata Katt kommer ju snart att få en webbsida. Jag älskar att få vara med och skapa hemsidor; komma med idéer på både text och färg. Leo, som kan sånt, kommer att tekniskt få ihop Elins och mina tankar och förslag. Vi är överens om, hur vi vill ha sidan i stora drag. När jag nu hade en, som jag kallar det, ograverad dag igår och skrivlusten kom över mig, började jag beskriva mig själv, mitt liv och mina meriter. När jag hade funderat länge, knåpat, suddat, lagt till och ändrat x flera och sedan läste igenom mitt färdiga förslag, log jag för mig själv. Min presentation är långt ifrån den typ av upplägg man vanligtvis ser - förvisso min mening men det fanns en hel del humor i det jag skrivit - något som inte var planerat utan kom spontant.

På kvällen hade vi styrelsemöte i Ragdollklubben. Dagordningen var densamma och som vanligt fanns mycket att avhandla. Ulrica, klubbens sekreterare, kunde inte närvara pga av att en av hennes katter hade blivit sjuk och hon var tvungen att åka till veterinären. Som väl var, verkar det iallafall inte vara något allvarligt fel.

Ikväll träffade jag Ethel för första gången. Det kändes nästan som om jag kände henne, när hon kom. Vi har talats vid i telefon, mailat till varandra och Ethel har också skickat bilder hemifrån och på sig själv och Robin, hennes son. Hon är lika trevlig, som jag trodde och jag vet att katter hos henne och Robin kommer att få ett riktigt bra liv. Jag kommer att berätta mer om kvällen i morgondagens bloggavsnitt.

 
25 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)