Oh, så fort det går!

Det har bara gått nio dygn sedan de föddes, Stinas och mina bebisar. För mindre än en vecka sedan såg de helt nakna ut och den lilla kroppen var blekt rosa, när de föddes och de var blinda. Idag är de runda med tjock vit päls och Snöflinga har öppnat sina ögon. Det är så fantastiskt att möta hennes blick och jag uppfattar det, som om hon ser mig. Spännande att se om även Primus kommer att titta på mig, när vi hälsar på varandra på morgonkulan. Kattungarna vägde vid 22-tiden lika mycket, 275 g. 

Sandie har börjat löpa. Jag anade att något var på gång redan sent igår kväll men på morgonen märktes inget särskilt. På eftermiddagen började hon "jamskrika" och uppvakta Stisse. Ibland blir han lite intresserad av tjejerna, när de löper men det går snabbt över och det är ju skönt. Alldeles nyss bytte han sovplats, eftersom Sandie blev alltför närgången.

På grund av att jag måste stiga upp redan klockan 06:30, tänker jag inte skriva mer ikväll. Imorgon ska jag fotografera småbarnen, för nu är de jättegulliga. Utan ögon gör de sig inte så bra på bild. Jag kommer imorgon kväll också att kunna berätta hur det gått på utställningen för Sissel. Lotta, fodervärden var i full färd med förberedelsen inför utställningen. Hon hade redan badat katterna och nu skulle de kammas och borstas. Katter har väldigt varierad typ av päls även inom samma ras. Sissel har ärvt Sandies lättskötta, silkiga päls, så henne har inte Lotta behövt lägga så mycket tid på. Rubi däremot kräver mycket mer Pälsvård, berättade Lotta. Hennes päls har lättare för att tova sig. Likadant var det med Tasse. Trots att Stisse och han är halvbröder, och Stisse aldrig har några tovor, blev det lätt trassel i Tasses päls, om det dröjde någon extra dag mellan kamningarna.

Spännande morgondag!

18 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)