Oj, oj, oj så mycket jag inte vet

...och tänk om internet hade funnits, när jag växte upp. Då hade jag väl aldrig gjort annat än uppehållit mig där. Nu är det som det är och jag försöker ta igen så mycket jag kan. Jag hittar jämt och ständigt nya saker jag undrar över och kan inte avhålla mig från att googla fram svar på mina frågor eller bara söka fakta om sådant jag kommer att tänka på. Bra? Jag tycker det men inser att jag måste se upp, så att jag inte blir sittande med plattan för länge. Idag har det blivit mer än vanligt men jag har också fått mycket gjort :-).

2015 - i maj tror jag att det var - träffades Carina och jag för att "prata ihop oss" kring Trasdockan, som vi skulle pånyttföda. Det är otroligt mycket arbete vi lagt ner på tidningen, vilket jag tydligt inser när jag nu ska börja rensa i "Pages". Minnet i mina älskade plattor är nästan fullt och en hel del går att ta bort från skrivprogrammet. Det mesta av materialet går ju att finna i Dropbox. Om 14 dagar har jag mycket "luft" i kalendern och ska då börja städa på allvar bland allt som samlats på mina läsplattor.

Det finns något att glädja sig åt varje dag, det gäller bara att se det. Just idag blev jag särskilt glad för jag fick en inbjudan att hälsa på Pepsi och Pyret, numera kallade Sixten och Sören. Dessutom kom flera foton på kissarna, som nyligen kastrerats. Tänk lilla Pyret, som vi jobbade så mycket med för att få att överleva, för att inte tala om all oro jag hyste!  Han var ju så väldigt liten - vägde som minst 70 g men han hade en väldig kämpaglöd och för var dag som gick blev han allt starkare. Idag, egentligen redan när han flyttade, har han vuxit ikapp sina syskon.

Nästa vecka ska jag på allvar börja jobba med Trasdockan. Vanligtvis brukar jag inte vänta så här länge och nu måste jag verkligen sätta fart. Jag "nosade" lite på arbetet idag genom att öppna förträffliga Readly. Där finns hur mycket som helst att lära sig. Särskilt välkommen just nu är "Tandskolan"; åtta avsnitt om tänder, tandhälsa och tandsjukdomar hos katt. Spännande läsning som startar imorgon.

Nästa söndag får vi se "våra" kissar live och det ser vi fram emot, Ove och jag.

 
19 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)