Oj, vilken fart!

Kattungarna både växer och springer med väldig fart. Trots att de fortfarande bara får Stinas mjölk ökar de mycket i vikt varje dag. Mitzie väger 558g, 18g mer än igår, Titzy 572g en ökning på 21g och lilla Gritzie har gått upp 24g och väger 539g. Alla kissarna springer fort och gärna. Det är underbart att kunna ha dem i hagen, när vi inte hinner passa dem. De får ju hela tiden stimulans genom att de kan se de andra katterna utanför "nylonfönstren" och också befinna sig mitt i vardagslivet med dammsugare, matlagning, radio o dyl runt omkring. Som vanligt tog vi upp dem, när vi sett på Rapport. Den största delen av tiden "slogs" och bet de varandra alla tre. Även jag fick känna på de små (20 st) mjölktänderna. Det är viktigt att de inte får vänja sig vid att bita oss i händerna men snart kan vi aktivera dem med leksaker, som de får ha i munnen.

Vi har fuskat lite. Egentligen skulle vi ha kammat de vuxna katterna igår men det får bli imorgon istället. Då ska vi också klippa Stisses och Sandies naglar. Stinas klippte vi i lördags för det var så att......

på fredagkvällen, när vi tittade på "Postkoden" och hade flyttat in bolådan i vardagsrummet, började Stisse riva på soffkanten. Ove skulle avstyra det hela men det utvecklade sig så oturligt att Stisse, som planerat att hoppa över lådan med den lilla kattfamiljen, hamnade i den. Stina blev galen. Hon upphov konstiga ljud, ljud som jag aldrig hört tidigare (och hoppas slippa höra igen) och rusade mot Stisse. Hon hade mord i blicken. Ingen skulle få göra hennes barn illa! Både Sandie och Stisse blev livrädda för henne och rusade in i sovrummet och gömde sig under sängen. 

Hur det gått sedan berättar jag imorgon. Nu ska jag titta på materialet jag fått och ska lära mig för att sedan bli, av SVERAK, diplomerad uppfödare.

 
2 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)