Om c:a två veckor

Igår hade jag ett samtal med en ortoped, Thomas, som jag hoppas kommer att ta över ansvaret för mig. En läkare i tiden, en doktor som förstått att han är till för mig och inte tvärt om. Han forstod att informera mig om allt man kommit fram till och hur fortsättningen kommer att se ut. Den andra läkaren, som jag dittills haft, har närmast tyckt jag varit jobbig som frågat. Hoppas nu på dr. Thomas, som jag gillade. Annars måste jag "ta ett snack med" den andre och göra honom medveten om sitt beteende. Jag har redan talat med chefsjuksköterskan om vikten av bra bemötande. Min kritik var konstruktiv och jag känner att hon faktiskt uppskattade den, fick av en händelse vetat att hon, med personalen samlad, gått igenom, hur man uppträder vid första mötet med en patient (och under hela vårdtiden). Själv klarar jag mig alltid men jag hoppas detta kan hjälpa rädda, timida patienter och ge dem en bättre känsla, när de vårdas här.

Oj, oj vad jag längtar hem. Jag har inte träffat katterna på mer än 11 dagar. När jag åkte, tyckte de att det var läskigt att vara i sängen - att det var för högt att hoppa ner. Nu tar de sig obehindrat upp och ner, hoppar upp på borden och klarar det de vill. Hoppas, hoppas att det är ok med permission idag, så att jag får se alla framsteg och också träffa vuxenkatterna. 

I torsdags kom Annelie för att titta på kattungarna. Hon har en Ragdollpojke, Leo, och ville köpa en killkompis till honom. Alla kattungarna började busa, när Annelie kom utom Smulan, som intresserade sig för Annelie istället. Hon ville sitta i Annelies knä och visade tydligt att hon gillar henne. Det hela slutade med att Leo får en syster istället för en bror. Smulan är tingad och flyttar dagen innan midsommarafton, då Annelies semester börjar.

Ska nu göra mig iordning för permission. Jag kan inte se att något talar emot; har fått min intravenösa antibiotika och ska ha nästa dos klockan 16. Det enda som skulle hända här på de timmarna är att jag skulle få 2 T. Alvedon klockan 14 och dem kan jag ta själv.

LÄNGTAR VERKLIGEN HEM. Inom två veckor får jag förhoppningsvis komma hem i väntan på nästa operation.

14 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)