Om inget oförutsett händer

kommer Zinja nog att få de kattungar, som jag har hoppats på. Meningen var från början att hon  skulle vara foderkatt hos Tanja men planen grusades. Nu kommer hon med stor sannolikhet att flytta till Sofia istället - inte som foderkatt utan som avelshona i Sofias uppfödning. Jag har skickat fotografier på Zinja och Sofia tycker att hon är jättefin - och det är hon verkligen. Sofia vill självfallet träffa Zinja, innan hon fattar ett definitivt beslut om att köpa henne. Min önskan är nu att Zinja får komma till Sofia och att hon så småningom får en kull med en vacker hankattunge, som jag får köpa

Nu gäller det bara att Tanja dotters allergi inte förvärras, för Sofia kan inte ta emot Zinja förrän hennes äldsta kull är flyttklar. När de kattungarna väl kommit till sina "för-alltid-hem", kommer Sofia ändå att ha 10 kattungar kvar hemma några veckor. Alla Småttingarna är födda inom ett dygn (två olika kattmammor). Kanske inte riktigt så här Sofia tänkte från början men nu uppstod möjligheten för henne att köpa Zinja och hon blev intresserad. Jag hoppas att allt går enligt planerna och att Zinja flyttar till Sofia i månadsskiftet :-).

Jag tror att det är tredje året jag organiserar scanningen på Södra djursjukhuset och varje gång har fler anmält sig än det funnits plats för. Idag fick jag ett återbud. Katten ifråga, en avelshane, hade börjat "strila" och ägaren har nu beslutat sig för att kastrera honom istället för att behålla honom fertil. Så kan det bli men istället kunnde jag erbjuda tiden till av dem som fanns på min väntelista. Hon blev så glad! Det är både iviktigt och glädjande att så många uppfödare följer det hälsoprogram som tagits fram av Ragdollklubben och Scandinavian Ragdoll Club tillsammans.

Nästa vecka ska jag börja arbeta så smått med nästa nummer av Trasdockan. Det är roligt att arbeta med något som så många uppskattar. Som det känns nu kommer jag att fortsätta skriva för Ragdollklubben även nästa år.

4 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)