Onödigt, tyckte de

Om mina barnbarn skulle vara här varje dag, skulle katterna naturligtvis vänja sig vi höga ljud men nu är det ju inte så. Det är så roligt, när de kommer men det blir inte så ofta, som jag skulle vilja men förstår. Leo fyller snart nio år och har både bandyträning och gymnastik på helgerna, så han är en upptagen liten man. Det är inte honom katterna är rädda för utan det är för hans lillebror, Tor, som bara är nyss fyllda två år. Han blir så glad, när han ser katterna, så han fullständigt skriker "titta, kattej" och "kattejna" springer åt alla håll. I slutändan hamnar de under sängen och där stannar de tills dörren stängts och det blir tyst här igen. Om c:a ett år kommer de att tycka lika mycket om Tor som om Leo, för då förstår Tor att låta katterna närma sig honom och inte tvärt om. Sååå ledsamt att Joakim är så allergisk att de inte kan ha katt. Han måste medicinera, innan han åker hit.

Än har jag inte hört ifrån Inger, som äger Sandies mamma. Sandie ska få helsyskon, just nu kanske. Igår fick jag nya bilder på Rosalyn och Ingers "förlossningsinstrument". När Stina får sina kattungar går inte att säga med säkerhet men någon gång under den kommande veckan blir det. Därför följer jag inte med till Carin, dit Ove ska åka imorgon för att reda ut Tasses tova med Mirakelkammen. Om Stina skulle behöva hjälp, vill jag finnas till hands.

Bland kuddarna bredvid mig i soffan har Stisse och Sandie somnat, Stisse som vanligt med huvudet på en av kuddarna. Nu kan de koppla av!! Själv kan jag inte helt komma till ro - jag tycker inte om att ha saker hängande över mig och det har jag - många knepiga genitikfrågor i Pawpedskursen och de kräver tillämpad kunskap och rejäl eftertanke, mer och mer för varje vecka. Ikväll ska jag försöka avstå från plattan och se på TV istället. 

Tor förstår väl att hantera sin iPad. Rosalyn har ökat 1,3 kg i vikt. Hur mycket Stina gått upp, har jag inte en aning om. Vi har aldrig vägt henne "före och efter". Ökat har hon i alla fall.

 
5 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)