Operationen är över - kort blogg idag

Kördes till operationsavdelningen klockan 06:15 och var tillbaka på min plats, i korridoren!!! på avdelningen klockan 19:30. Idag blir mitt inlägg kort och imorgon kommer bloggen att handla om min dag idag, trots att min avsikt med den är att berätta om mitt liv med katter och om katters beteende, lagar och förordningar om katter, mat etc. Jag gör det eftersom många undrat hur det gått för mig. Det är underbart med vänner!

Jag har tänkt mycket på våra missar, som varit hemma ensamma hela dagen, eftersom Ove valde att vara ledig igår för att hjälpa mig och jobbade igen tiden idag. Visst vet jag att katterna klarar sig men ändå..... Jag har också tittat på många kattfoton, som jag har på både mina och era kissar på min Ipad. Jag blev oerhört glad för att jag igår fick de första bilderna på Laban, som Simba heter nu. Gulligt namn! Sedan skickade Annelie ett foto av Smulan. Den lilla flickan förstår, hur man gör, när man också ska klättra i stora träd. Marco kommer ofta ihåg hur glad jag blir för kattbilder och skickade också ett foto idag.

Strax kommer en av mina "favvosköterskor", Svetlana, för att ge mig antibiotika intravenöst. Det ör stor skillnad i kompetens bland sköterskorna, har jag upptäckt.

 
6 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)