Oro, frågor, glädje och mys

Jag är normalt ingen orolig person, orädd att ta mig an nya uppgifter, ta kontakt med nya människor, byta arbete och liknande. Däremot tycker jag inte om att ta risker - jag vill ha kontroll. Något som oroar mig är, när någon anhörig eller något djur uppvisar symtom på sjukdom. När jag vill någon riktigt väl, uppstår en otillräcklighetskänsla, om jag inte behärskar situationen fullt ut. Det är jag inte ensam om och jag är glad över att vi är fler som känner stor omsorg om dem, som står oss nära.

Strax innan midnatt i lördags fick jag ett sms från en tidigare kattungeköpare. Hon undrade, om man kan behandla geggiga ögon på katten med ögondroppar, svagaste lösningen - kände sig orolig för kissen, som var kletig i ögonen. Spontant skulle jag säga ja men jag vet inte. Jag svarade att jag själv skulle torka ur ögat med vanligt vatten men då kom jag också på något annat, som jag vill påminna alla kattägare om, som har sin kisse försäkrad i Agria. Vid frågor - kontakta Agrias telefonveterinär. En fin service, som kanske är lite bortglömd. Vid frågor är det bara att ringa och inom fyra timmar får man telefonkontakt med en veterinär. Mycket kan säkerligen lösas på det sättet. Kanske har också andra försäkringsbolag samma service men det vet jag inget om. Frågor, som kan vänta på svar, går också att ställa skriftligen till Ragdollklubbens veterinär: trasdockan@ragdollklubben.com.

Visst kan våra fyrbenta, tvåbenta också, förorsaka oss oro men framför allt ger de oss glädje och mys. Mitt knä, som var så bra för några dagar sedan, började krångla ordentligt i lördags. Särskilt när livet "bråkar" är det jätteskönt att ha en katt. Stisse är den av katterna, som bäst känner, när något är fel med mig. Då kommer han, spinner och "buffar" och lägger sig sedan tätt intill och bara finns. Då känns det bättre!

6 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)