Ovanligt!

Vi släckte och lämnade katterna i vardagsrummet vi 23-tiden. Sandie låg utanför hagen men med god uppsikt över kattungarna, Stina på tornet och Stisse gick omkring och hade inte bestämt, vad han skulle göra. 

VId 3-tiden vaknade jag av att Stisse gick runt vid huvudkudden och spann. Han brukar aldrig väcka oss men nu jobbade han så hårt på att vi skulle vakna att han också lyckades väcka Ove, som steg upp och kollade, hur det stod till med kattungarna. Alla sov. Varför Stisse väckte oss, vet vi inte och kommer aldrig att få veta. Kanske han ville göra oss uppmärksamma på att vi glömt ta med kattungarna till sovrummet :-).

Idag träffade Carina och jag Lotta, som ska vara med och jobba med hemsidan. Lotta har tidigare fött upp två kullar men eftersom hennes son blev allergisk, var hon tvungen att göra sig av med sina katter. Hon berättade nu att hon med stor sannolikhet ska bli fodervärd åt en katt och att hon dessutom ska hitta ytterligare en katt att ha på foder, för att katterna ska ha sällskap av varandra, när hon arbetar. En tanke föddes....

Sandie har nu helt accepterat att bo med barnen i hagen. Hon är så smidig och hoppar enkelt både i och ur hagen. Själv äter hon helst sin egen mat utanför hagen och där ligger hon också och vilar, tillräckligt nära för att ha kontroll över sina ungar. Nu småbiter kattungarna oss i fingrarna, när de är uppe med oss i soffan. De har 26 mjölktänder var och utmärkt vassa naglar för att kunna klättra på ryggstödet i soffan. Allt är klart för att bli en riktig kisse. Imorgon blir de fyra veckor.

 

 
17 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)