På besök

Semestern stundar för Mickeys blivande familj, som kommer att vara borta i stort sett ända tills det är dags att hämta Mickey (som kommer att döpas om till Finn). Först reser familjen till Västkusten och därefter till barnens farmor och farfar i Aspen. Den 2:a augusti landar de på svensk mark och dagen därpå hämtar de sin kisse. Mickey kommer att vara 15 veckor+ 6 dagar, när han flyttar. Så länge har vi aldrig haft en kattunge kvar och det ska bli spännande att se, hur Sandie kommer att behandla honom; om hon kommer att fortsätta tvätta honom och om han fortfarande kommer att försöka få sig en liten slurk mammamjölk.

Tova och Elias, lillmatte och lillhusse, är i en perfekt ålder för att få en katt. De vet att man måste visa respekt gentemot djur och de ”lekte lagom” med dem ikväll. Föräldrarna var minst lika förtjusta i kattungarna som barnen och än en gång vill jag säga - jag är så glad över alla fina kattungeköpare. Alla småttingarna kommer att få det jättebra i sina nya hem.

Idag fick jag ett glädjande mail från Bromma zoo. Den 27:e kommer vi att spela in ett avsnitt därifrån. Det blir spännande att höra, hur kattägare ser på sina djur idag i jämförelse med för 10 år sedan. Har det skett någon förändring? Irene, som jag lärt känna främst genom mitt arbete med Trasdockan, har lång erfarenhet av katter och är chef på kattavdelningen i butiken. Peo, en ny medarbetare i zooaffären, har också mångårig erfarenhet av katter - inte minst genom sina år som både van utställare och uppfödare av norsk skogkatt. 

Här är nu full fart på alla katterna. Nu hittar de överallt i bostaden och därför kan jag lägga mig, trots att de är uppe och springer. Om de blir kiss-eller bajsnödiga skuttar de iväg, endera till någon av de tre toalådorna aom står på toaletten eller till den, som står på balkongen. Katter är fantastiska - inte en enda gång har de missat lådan!!!

13 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)