På Danderyds sjukhus

Redan i lördags kände jag mig dålig, frös och var trött. Misstänkte genast en ny eller uppblomstrande infektion och åkte in till sjukhuset. Infektionsprover och sedvänliga kontroller gjordes och allt var normalt förutom temperaturen, som var något förhöjd. Efter drygt sex timmar var vi hemma igen - hemma hos åtta hungriga katter. Söndagen kom och fram till eftermiddagen mådde jag hyfsat men på eftermiddagen kände jag mig trött igen och frös lite smått. Om jag haft en febertermometer, skulle jag ha mätt kroppstemperaturen men någon sådan ägde jag inte. Måndagen liknade söndagen men när frossan kom, använde jag tempen, som Ove inhandlat på Apoteket. 39,2 under tungan. Till DS (Danderyds Sjukhus) igen. Samma procedur som på lördagen förutom att man nu beslöt att jag skulle läggas in. Här är jag fortfarande. Olika prover har skickats för analys och i väntan på svar, blir jag kvar här.

Ove har fullt upp med att sköta katterna, vattna blommor, tvätta och hälsa på mig. Imorgon kommer Christine och städar och på torsdag kommer familjen Johansson. Jag hoppas vara hemma till dess. När jag är borta passar katterna på att intaga min säng. De är så mjuka och gulliga, så självklart får de ligga kvar. Kan någon förklara, varför kTtungarna inte slåss uppepå Ove, som de gör på mig, när jag ligger i sängen?

31 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)