På plats i sitt nya hem - saknad hos oss

Smulan sov i sängen tillsammans med Annelie, fick jag rapport om i morse. Leo var fortfarande sur men precis som jag trodde, gick det dåliga humöret över och på eftermiddagen verkade han tycka att Smulan var rätt ok ändå. Jag fick två gulliga bilder, där man tydligt kan se, hur efterlängtad den lilla tösen varit och att hon gillar glass. Jag fick också ett sms från Eva, som berättade om midsommarfirandet i sin bostadsrättsförening och skickade en bild på Smurfgumman, som för övrigt varit ensam en timme idag. Naturligtvis klarade hon det galant och sov nästan hela tiden. 

Det kändes jobbigt att vakna av Sandie, som jamade och först nu upptäckt att hon inte längre hade sina barn kvar. Som väl var varade inte sorgen så länge och hon hoppade upp i sängen efter en stund och somnade direkt. På morgonen verkade hon glad igen.

Såg ett inlägg på Ragdollklubbens FB-sida, en video, där 8!!! små kattungar försöker komma till sin spene. Otroligt att en liten kattmamma klarat av att föda upp så många ungar helt på egen mjölk. En katt har normalt 8 spenar men det kan variera något. Kattungar brukar ha en favoritspene men jag vet inte, om det är så viktigt för dem, som för grisar. Såg ett program på TV där nyfödda kultingar numrerades med tuschpenna på skinkan med samma siffra, som numret på suggans spene. Varje gång de skulle äta, lade de sig i samma - rätt - ordning!

På inrådan av Pia, SE* Name me, har jag idag skickat ett mail till SE*Rättvikskullans uppfödning med en fråga om hon kan tänka sig att låna ut sin blivande avelshane till Stina någon gång under hösten. Jag håller tummen.

Mätta och nöjda ska Ove och jag nu titta på TV och hoppas på fint väder och kunna sitta i solen i båtklubben med något gott att stoppa i munnen.

 
24 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)