På torsdag sänds första avsnittet!

På väg till datautbildningen - på bussen - plingade det till i min telefon; det kom ett sms som fick pulsen att stiga. Så spännande - på torsdag eftermiddag släpps vårt första avsnitt i podden och nu kom ett förslag på ”startbilden”. Leo - duktiga, trevliga, positiva Leo - hade gjort ett förslag, som jag och Melanie skulle ”tycka till om”. Jag älskar förslaget; en animerad katt som bokstaven A på grön bakgrund och med svart text - jättetrevligt!!! Vi är tre personer som ska enas om vilka färger det ska vara på både bakgrund och text och nu får vi se om det blir blå, rosa eller grön bakgrund. Texten verkar vi alla tycka ska vara svart. Kanske inte den största frågan i världen men ändå viktig för oss, tror jag. Leo har också köpt en musiksnutt och i den har han lagt spinnljud och jamande från två underbara bakgrundsfigurer; en hungrig och en nöjd och belåten ”Spinettkatt”. 

Hur som helst ska det bli jättespännande att se hur podden tas emot. När jag startade mitt företag 1994, läste jag på och försökte ta reda på så mycket som möjligt om företagande. Det jag bär med mig nu är vetskapen om att man alltid får räkna med en trög start. Det gör att vi måste arbeta vidare, även om det tar ett tag att innan lyssnarna inser att vår kattpodd är vad världen saknat:-) hittills. För att lyckas måste vi stenhårt tro på idén och vara beredda att ”vända ut och in” på oss själva för att kunna lyckas. Jag tycker att planen med podden är lysande och som sagt..... nu kör vi!

Alfakatten är en mycket liten kattklubb och det kommer den kommande utställningen, i maj, också att vara. Vi anmälde Sissel i söndags och betalade anmälningsavgiften igår. Om vi har otur, får hon inte plats - fick ett meddelande om att lördagen var fulltecknad och att det endast återstår ett fåtal platser på söndagen. Jag ska skriva ett mail till utställningssekreteraren om att vi är intresserade av söndagen, om vi nu kom för sent med anmälan till lördagen. Det är bara att hoppas. 

”Utställningsskolan” fortsätter imorgon.

 

 
13 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)