På tryckeriet, nästa nummer, hemsidan

Christoffer skickade pdf-filen med nästa nummer av Dockan till tryckeriet på förmiddagen. Om vi har tur, är tidningen redan tryckt och klar i skrivande stund. Sedan ska tidningarna kuverteras och skickas iväg med B-post till medlemmarna. Hoppas att de kommer att bli lika lika nöjda med det första numret av Trasdockan 2016, som Carina och jag känner oss. 

Carina kom vid 13-tiden. Vi hade planerat att vi skulle lägga ut ny information och ta bort och ändra vissa saker på hemsidan. Det gjorde vi inte. Vi pratade istället om, vilka åtgärder vi skulle kunna vidtaga för att bli fler i Ragdollklubben och hur vi skulle gå vidare med arbetet i klubben. Vi är helt överens om att en bra väg att gå är att börja samarbeta med andra rasklubbar; tillsammans med dem anordna utbildningar och ge varandra tips om bra ämnen att ta upp i våra respektive tidningar t ex. Genom att dela föreläsningsarvodet med en annan klubb, blir kostnaden för oss halverad. Vi måste snarast börja leta samarbetspartners och lokal. Vi har preliminärbokat torsdag för att fortsätta med det vi inte hann idag.

Nästa nummer ska vara klart hos medlemmarna innan midsommar. Min erfarenhet är att arbetet känns ogreppbart, när vi ska börja med en ny tidning men att det är fullt möjligt, när vi satt oss ner och gjort en grovplanering och bestämt vem, som gör vad. Vissa saker gör vi också tillsammans. Temat är ju redan klart: "Mat och magar". Ove har redan, oombedd, dragit sitt strå till stacken för att hjälpa till. Han hittade en ny kattspecialist på Bromma zoo idag. Irene, som kan mycket om katter, var ledig men då fick han hjälp av David, som också är kunnig och vill hjälpa oss i Ragdollklubben. Efter påsk ska Ove och jag åka dit och få tips på bra keramikskålar, foder- och vattenautomater och aktiverande foderskålar. Det finns ju så många olika modeller till varierande priser så vi behöver vägledning "i djungeln". Jag tycker uppgiften att fylla sidan "Annelie tipsar" är både rolig och lärorik men jag skulle önska att jag vore bättre på att fotografera men jag ska göra mitt bästa. 

Hemsidan får vänta ytterligare ett tag. Jag vill först ha grepp om tidningen innan jag ger mig på nästa uppgift. Vi måste också hitta en tid, som passar både Carina, mig och Lotta. Det ska vi försöka hitta rätt snart men först en bit in april, när vi förhoppningsvis känner oss nöjda med "Trasdockeplaneringen".

 
14 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)