Pälsvård

Skönt att det är klart - kamning och borstning av katterna! Egentligen förstår jag inte varför det tar emot. Det går fort och vi får en belöning i form av katter, som ser ut som små moln. Vi brukar alltid välja att starta proceduren, när katterna är nyvakna. Ingen av dem rivs eller bits men ibland försöker Stisse att slippa genom att försöka bryta sig ur greppet. Han är stark. När han nyss vaknat, orkar han inte protestera. Idag såg han till och med ut att njuta av borsten och låg kvar, trots att jag ansåg att han var klar. Tjejerna är fogliga men man kan se på deras ögon att de inte precis gillar pälsvård. Nu är alla nyborstade och underbart vackra. Kloklippning får vänta tills imorgon.

På förmiddagen har flickorna städat. De tycker att dammsugaren är spännande och följer den från rum till rum. Stisse däremot tycker att det är en onödig maskin, som stör hans sömn

27 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)