En riktigt glad Påsk

Har inte kunnat publicera blogginlägg de senaste dagarna. Jag skrev ett långt inlägg 30 mars men endast en mening publicerades. Kontaktade support som inte kunde lösa problemet och skickade det vidare till en högre support. I väntan på svar löste min f.d granne Tobias problemet!! Hemsidan godkänner inte iPad:s "symboler". Det ska jag informera supporten om.smile

I måndags var vi hos Carin och klippte Tasses naglar. Han känner fortfarande igen oss och satt hela tiden med när vi pratade vid köksbordet. Han trivs verkligen som "ensamkatt". Han och Carin har det jättebra tillsammans och jag är så glad över att han bor hos Carin. Det var aldrig bråk mellan katterna, när han bodde hos oss men han drog sig undan. Nu vill han alltid vara nära Carin, sitter till och med i hennes knä.

Vi tycker att det är så roligt att ha kontakt med "våra" kattungar (via deras ägare). Det har vi haft med alla med undantag av en kisse ur den första kullen. När vi sålde honom, blev vi lovade att få komma och hälsa på honom efter några månader. När jag sedan kontaktade den nya ägaren, meddelade hon att hon inte ville ha besök! Tråkigt, men vad göra? Därför blev jag mycket överraskad, när jag fick ett sms igår, där Mysongs matte bjöd oss att, efter tre år, hälsa på honom. Vad roligt!! Vilken glad Påsk!

Det går inte en dag utan att jag tänker på Stinas bebisar eller rättare sagt avkommor. De är ju stora nu. Därför blir jag, som jag skrivit många gånger tidigare, så glad för hälsningar och fotografier på dem. På bilden ses lilla busan Izzie. Aj,aj - fjädrarna!

 
3 apr 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)