Påskafton

Stina verkar ha accepterat att vara i arbetsrummet under natten. Hon gick själv in och åt lite där innan hon lade sig för att sova. Inget krafs på dörren eller andra klagoyttringar på hela natten. På morgonen fick hon naturligtvis komma ut i lägenheten och då satte hon sig beredd utanför sovrumsdörren för att gå in till kattungarna. Hon vill så gärna vara nära dem.

Jag borstade som vanligt mattorna med potatisborsten och Ove dammsög lägenheten. Stisse blev som alltid störd av ljudet men som tur är, kan han ju vara på balkongen. När det blev dags att dammsuga sovrummet tog vi upp kattungarna i sängen. Så länge som de inte pep, var det ok för Sandie men inte se'n. Vi bäddade till i kattboet och lade tillbaka dem till Sandie. Då såg vi detta!! En liten springa i ena ögonvrån på den ena kattungen och att öronen inte längre lyste rosa utan hade antagit en ljusgrå färg. Det syntes lite päls på dem också. Kattungarna är inte ännu fem dygn fyllda och så mycket har hänt.

Vi fick en påskhälsning från Izzie och hennes familj. Hon verkar glad över sin lillasyster och verkar ta väl hand om henne. Även om hon har en fantastisk tvåbent familj är det säkert jätteskönt för henne med en artfrände, som hon både kan leka, kommunicera och sova tillsammans med på kattvis. Kanske kan hon till och med bättre acceptera att åka till "mormor" i Hälsingland.

Idag och imorgon oär det kattutställning i Sollentuna rackethall. Jannike är där med sin Paenut. Det är 44 Ragdolls anmälda idag och 40 imorgon. Vi håller tummen för lilla Peanut. Om vi inte hade kattungar, skulle vi ha varit där. Det är underbart att gå omkring och beskåda alla skönheter men alla är inte bekväma med att sitta i en bur en hel dag. Sandie visade tydligt att hon inte gillade det, när hon var med på utställningen på Solvalla i augusti. Därför kommer nog inte utställning att vara något för henne senare heller. Vi vet ju att hon är fin. Samma sak gäller Stina. Hon har aldrig varit på utställning och skulle inte heller gilla det, tror jag mig veta.

På den första bilden ligger Izzie och myser med Shadow. På den andra....... ja ni ser själva - hann kolla könet på två av kattungarna innan Sandie ville ha dem tillbaka. De heter Sissel och Smurf.

 
26 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)