Pawpedskursen

Så var det äntligen dags. "Kattutbildningen" började klockan 19:00 igår. Tidigare på dagen hade jag ytterligare en gång läst igenom den information, som skickades ut förra veckan, ifall jag missat något. Jag har aldrig tidigare chattat - konstigt eller? Kanske. Jag är inte heller intresserad av FB men nu har jag bestämt mig för att ändå titta på Ragdollklubbens och Järva kattklubbs facebooksida. Kursen startade med en chatt.

"Kattvärlden" består huvudsakligen av katter och kvinnor. Pawpedutbildningen bekräftade det; inte en enda manlig deltagare. De få män, som är aktiva där är oftast domare eller styrelsemedlemmar. Ändå är det många som är mycket förtjusta i katter. Fundera över det! 

Jag älskar ju min iPad och använder sällan den stationära datorn men nu måste jag göra det oftare. Det är mycket enklare att lösa de uppgifter vi får med hjälp av Office Word. Jag är arg på Apple:). Kort efter det att jag köpt min platta åkte jag till Elgiganten för att köpa Officepaketet. Det gick inte - man måste leasa det för nästan 1000kr per år. 5000kr på fem år. Det är för mycket! Då använder jag datorn.

När alla loggat in sig och kursledaren hälsat oss välkomna startade chatten. Precis som på de flesta andra kurser handlade det mest om en presentation av kursen, hur våra egna svar ska märkas på ett riktigt sätt och lite småprat. Presentation av oss själva ska vi lägga upp på ett särskilt ställe i kursprogrammet, synligt för alla. Vi kommer att indelas i grupper, som senare ska lösa vissa uppgifter tillsammans. Jag tror vi är 15 deltagare, vild gissning. Jag ska räkna namnen, när jag sätter mig vid datorn i eftermiddag.

Ove hade lovat att ta hand om katterna, så att jag fick chatta i fred. Mot slutet av mötet hade de tröttnat på Ove och med Stisse som ledare krafsade de på dörren till arbetsrummet.

 
24 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)