Planen

Elins sambo, Leo, har en studio i Älvsjö, där han arbetar med bl. a inspelningar ämnade för sociala medier. Han är jätteduktig på att fotografera och jag har fått många fina bilder på ”mina” kattungar. Till min stora glädje har han också lovat att ta bilder till Trasdockan i samband med nästa utställning i Sollentuna, 10-11 mars. 

När Ove och jag hälsade på Elin och Leo på Liljeholmen (för c:a en månad sedan), berättade Leo att han funderat på att göra en podd om katter. Många människor älskar missar och det skulle nog vara en bra idé, särskilt som det inte fanns någon ”kattpod” i Sverige då. 

Att Elin, Melanie och jag träffades igår beror på att vi skulle ”dra upp ramarna” för Sveriges första kattpodd. Vi har olika ”kattbakgrund”, vilket vi ser som en fördel; jag kan t. ex. bidra med mina erfarenheter som uppfödare, Elin med hur det är att nyligen ha blivit kattungeägare och Melanie med hur det var att köpa en vuxen omplaceringskatt. Naturligtvis finns också mycket annat vi kan se på ur olika synvinklar och dela med oss av. Sååå spännande. Precis som när Carina och jag planerar ett nytt nummer av Trasdockan, skrev vi ner olika ”stolpar” - förslag på diskussionsämnen. Vi bestämde oss för att träffas hos mig även nästa gång, på fredag. Jag är så glad att tjejerna vill komma hit, så att jag slipper ut i halkan :-).

På eftermiddagen idag fick jag ett mail från Elin. Hon berättade att Sveriges första kattpodd har kommit och finns nu på nätet! Den måste ha kommit för bara några dagar sedan. Vi blir alltså inte först men självklart vi ska vi ta upp kampen om lyssnarna och det ska vi göra på vårt sätt! Jag fick också en länk till den nya podden. Jag har funderat en del på, huruvida jag ska lyssna på den eller inte. Nu har jag kommit fram till att det ska jag inte göra, iallafall inte nu. Vi ska skapa den egna podden utan att påverkas från annat håll.

Imorgon kommer Sandie hem. Jippiiiii!!!

10 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)