Planeringsdag

Jag klagar inte, för jag tycker att det är roligt och lär mig mycket, men nu är arbetet i Ragdollklubben som mest intensivt - i starten. Idag träffades Carina och jag för att göra en första uppdelning av årets sista nummer av Trasdockan. Temat är fertilitet och reproduktion. Som vanligt hade Carina gjort en dummy med en preliminär sidplanering. Vissa saker är demsamma nummer efter nummer; vi har t ex avtal med både Agria och Royal Canin - de sponsrar oss och vi har deras annons i tidningen på samma plats varje gång, sidan 2 och sista sidan. Vi har ”kattöga spanar”, insändare, nästa nummer och en del annat och dem planerar Carina in. Sedan går vi vidare med vårt tema och bestämmer vem som gör vad, något som också kan förändras under ”resans gång”. 

Vi skapade innehållet i dummyn till förra numret på Matilda, en trevlig restaurang i Sundbyberg. Då var det sommar, varmt och skönt och vi satte oss på uteserveringen. Idag var det också varmt och soligt och vi spatserade iväg mot samma matställe strax innan klockan 13 för att slippa lunchrusningen. Härligt att kunna njuta av sol även idag tänkte vi och satte oss vid ett trevligt bord men........ visserligen är jag en stor djurvän men det innefattar inte getingar. Jag klarar helt enkelt inte av dessa irriterande och giftiga djur, vilket resulterade i att jag åt inomhus och Carina utomhus. Kaffet drack vi tillsammans medan vi diskuterade vad - och på vilket sätt - vi ville ta upp. Vi är hyfsat klara över upplägget. Vi hann också prata lite om hemsidan, som också måste gås igenom och förändras i vissa avseenden. Beträffande det arbetet har vi inget ”färdigt-datum” utan vi tar det, när vi har utrymme för det. Nu är det Trasdockan som gäller parallellt med Focus Katt, som jag ska börja skapa innehåll i. Daniel ska lägga upp ett förslag på mall. Färg och format hoppas jag vi ska diskutera imorgon kväll, då Daniel, jag och Åsa (i katthemmets styrelse) ska träffas på ett café på Vasagatan.

Ove har monterat ställningen som presseningarna ska hängas över och därmed är båten täckt för vintern. Den är fin vår båt!

 
25 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)