Podden

Det börjar närma sig........den första podden ska spelas in på torsdag!

Tänk så fantastiskt enkelt mycket blivit, sedan internet fick sitt genombrott. Visst var det en hel del  tid jag lade ner på att förstå, vilka möjligheter det finns och hur tillvaron kan underlättas med hjälp av tekniken men det är inte i närheten av, hur mycket tid jag sparat in. Tänk bara, hur lätt vi genomförde vårt möte idag, det sista innan inspelningen av första avsnittet i vår podd, Prata Katt! Elin, Melanie och jag satt på varsitt håll (hemma), kopplade upp oss på internet och pratade med varandra via Skype. Det vi bestämt under våra tidigare möten ligger synligt för oss alla i DropBox. Vi har bestämt oss för att alltid föra minnesanteckningar, när vi pratas vid - ordning och reda :-)!

Idag diskuterade vi presentationen av innehållet i podden; vi hade skrivit varsitt förslag, som vi nu mixade samman. Vårt samarbete flöt på fint och minnesanteckningarna ligger på plats i DropBox tack vare Melanie. På torsdag klockan 15 smäller det! Leo har tagit hem inspelningsutrustning och inspelningen kommer att ske hos Elin och Leo. Jag känner mig säker på att Leo, förutom av Elin, också får assistans av sina fyrbenta tekniker. Kommer med all säkerhet kunna fotodokumenteras det senare.

Jag skulle bli förvånad, om inte Sandie är dräktig, för hon äter hela tiden i vaket tillstånd. Om det nu skulle vara så att hon inte väntar småttingar, gör det ändå inget om hon äter mycket. Hon tillhör inte de katter, som hör till de överviktiga - snarare tvärtom. 

Jag har nyss förberett morgondagens lektion i Seniornetkursen. Jag ska gå igenom den läxa deltagarna fått av mig, har fått ett mail om att de tycker att några saker var svåra. Därefter ska jag visa ”Google översätt” och ge dem övningsuppgifter efter den genomgången. Efter kaffet tar Björn vid.

Jag ser fram emot att presentera Writer. Den här kursen bör gå ut på att visa på, vilken praktisk nytta deltagarna har av datakunskaper. Tror också att de behöver mer kunskap om e-mail. Jag var inte med, när kursen startade men min känsla är att det behövs mer här.

5 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)