Podden

Med ett undantag har Elin och jag släppt ett nytt avsnitt varje torsdag och även vissa söndagar. Det tar en del tid att läsa in fakta, spela in och redigera men det är det värt. Lyckligtvis klarar vi resan mellan oss på en halvtimme från port till port, detta tack vare att vi båda bor väldigt nära tvärbanan. I podden vänder vi oss till alla kattintresserade men eftersom vi båda har ragdolls är det den rasen vi kan bäst men det mesta av det vi pratar om gäller katter i största allmänhet. På Kristi Himmelfärdsdag kommer Danne hit med sin djurambulans och berättar om sitt uppdrag. Det ska bli jättespännande att höra hur ambulanspersonalen arbetar och också se ambulansen från insidan. 

På förmiddagen, när vi skulle åka till veterinären, lastade vi in kattungarna i två olika transportburar. Nu har småttingarna blivit så stora att det skulle ha varit omöjligt att ha dem i samma bur, trots att den ena buren är en hundbur med gott om plats. Det var inga problem alls under bilfärden. Kattungarna tittade sig bara förvånat omkring.

Väl hos veterinären blev det uppståndelse. Alla i lokalen beundrade kattungarna - ingen var oberörd. Jon vaccinerade dem i rask takt. Laban pep lite, de övriga reagerade inte alls.

Sandie tog emot sina ”barn” vid dörren när vi kom hem och hon var säkert glad över att ha dem hemma igen. Hon måste ha undrat vart de skulle ta vägen, när vi stängde dörren och kattungarna följde med oss.

Jag fick nyss ett sms från Eva, kattungarnas ” farmor”. Hon skickade en hälsning från pappa Malte. Han älskar att vara ute och han njöt av det vackra vädret idag. Snart åker han till Öland på campingsemester.

 
20 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)