Postadress Södertälje

Sixten är nu "mantalsskriven" i Södertälje, där Marco för ett drygt år sedan köpte en bostadsrättslägenhet, som han själv totalrenoverat. Vad underbart att vara så praktiskt lagd och kunnig. Vilken målmedvetenhet när en drygt 20-årig kille sitter hemma och spelar dataspel (gratis) och sparar pengar till ett boende istället för att gå ut och festa. Nu är Marcos familj också på plats; flickvännen Linda och "sonen" Sixten.

"Sixten Kavat" steg ur buren, så snart Marco öppnade burdörren. Målmedvetet gick han därefter runt och satte sin doft på utvalda saker i det nya hemmet, bekantade sig med och provade den nya kattlådan och smakade på maten. Att åka bil till Södertälje, ta över ett nytt hem - allt detta utan stöd från både mamma och syskon tog på krafterna, så efter att ha doftmarkerat både det nya hemmet och personalen var det dax att sova - i sängen förstås.

Det märktes ingen stor skillnad på golven. Även fyra små vildbasar tar mycket plats och kan hitta på en hel del bus. Däremot var mina tankar nästan hela tiden hos Sixten. Hur skulle han reagera på bilfärden, det nya hemmet, avsaknaden av syskonen och Ove och mig? Jag blev så glad över att Marco dokumenterade svaren i både ord och bild. Det sista sms:et kom klockan 23:24 och löd: "Sammanfatta dagen hemma hos oss : sova , ätigt mat , lekt och gått på lådan !".

Pratade med Carina på förmiddagen. Vi har inte ägnat oss åt Ragdollklubben under de senaste dagarna men nu måste vi sätta igång igen; bl a måste vi informera klubbens uppfödare om, hur de ska gå tillväga, när vi 1 juli inför gratis medlemskap för kattungeköpare. Vi måste författa ett brev med tydlig information. Lördagen är bokad för detta och grovplanering av årets tredje nummer av Trasdockan. 

Klockan 15 kom Mattias och Per för att hämta Simba. Det berättar jag mer om imorgon.

 
15 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)