Prata Katt och bli uppfödare

Jag tycker - och har alltid tyckt - att det är roligt att dela med mig av det jag kan. Jag vet ju precis vad jag skulle ha velat få berättat för mig, när jag beslöt mig för att bli uppfödare. Klart att jag själv kunde ta reda på saker men en mentor hade varit väldigt skönt att ha. I podden är jag visserligen inte det jag menar med att vara mentor men jag försöker berätta, hur man praktiskt går tillväga. Avsnittet spelades in igår och ska sändas på torsdag. ”Snabba puckar” med redigering och genomlyssning. Oftast har vi ett par avsnitt på lut men ett inplanerat besök på ett katthem ställdes in. Då blev det att kasta om i programmet men sådant är jag van vid och har hela livet sökt mig till den typen av arbeten. Det blir intressantare att leva om inte allt är förutsägbart timme till timme.

För ovanlighetens skull känner jag mig lite trött nu men det tycker jag bara är positivt. Anledningen är att kvällen gått åt till att packa ner allt i arbetsrummet i kartonger för att sedan bäras ut i vardagsrummet. Imorgon kommer snickaren - eller kanske snickarna, vet inte hur många som kommer. Oh, vad jag längtar efter att få ett riktigt förråd i lägenheten. Jag vill veta exakt var jag har mina saker och de ska vara lättåtkomliga. Jag vill ha praktiska och snygga hyllor med fina kartonger på - absolut inga banankartonger! Ska inhandla flyttkartonger på Bauhaus i helgen. Det kommer att bli jättebra!!!

Det tog sina modiga timmar innan allt stod i provisoriska lådor i vardagsrummet. Arbetet övervakades av Stisse, som var med och hjälpte till hela tiden. Tjejerna kollade av och till att vi inte slappade men de hade inte lust att vara inne hela kvällen. När det blir svalare vill de gärna vara på balkongen. 

Ove bar upp ”kattungeboet” (den stora transportburen), lektunneln och barnvågen till förrådet i huset bredvid. Vi har nog nästan bestämt oss för en sista kull efter Sandie och då måste vi ju ha allt de där kvar. Eftersom vi pratade om uppfödning igår började jag tänka mer på hur jag vill göra och jag känner att än är jag inte riktigt klar med kattungar men det blir tidigast kommande vårvinter.

8 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)