Prata Katt i Södertälje

Planen var att Elin och jag skulle vara på Speed Cat’s utställning i Södertälje nästa lördag. Där hade vi löfte om att hyra ett bord med lite information om oss och vår podd men....... Det blir inte alltid som man tänkt sig, en begravning kom emellan. 

Utan planer fungerar livet dåligt. Ibland händer saker, som gör att man måste tänka om men då är det viktigt att skapa en ny inriktning att hålla sig till - åtminstone är det så för mig. Där fungerar vi lika, Elin och jag, vilket är en fördel när man arbetar så tätt ihop som vi gör.

Som jag berättat tidigare, dokumenterar vi våra planer i Dropbox. Jag kan inte skicka nog med tacksamhetens tankar till den, som skapade Dropbox. Än mer fantastiskt är allt som Apple gjort för mänskligheten. Just nu tänker jag främst på iPad, Pages och Numbers. Allt är så logiskt, så det går att räkna ut med eget huvud hur Apples produkter fungerar. Vet inte hur länge Elin och jag orkat ha vår podd utan Dropbox’s och Apples hjälp. Med endast penna, radergummi, papper och pärmar hade det nog blivit oss övermäktigt i längden, gissar jag (detta trots att ingen av oss är den som ger upp i första taget).

Idén med Prata Katt var Leos, Elins sambo. Det var också han som föreslog Elin att fråga mig, om jag ville vara med och starta en podd om katter. Här är vi nu, två kattälskare som vill lära oss allt om katter; kattens ursprung, beteende, avel, utställning, Jordbruksverkets lagar och SVERAKs bestämmelser kring (ras)katter för att vi sedan ska kunna berätta vidare om det vi lärt oss. Vi samtalar med olika experter, t. ex foderspecialister, forskare och veterinärer och de delar med sig av sina kunskaper inom sitt specialistområde. Själva förbereder vi oss inför varje inspelning genom att läsa på allt vi hittar i det ämne vi ska ta upp. Vi har lärt oss massor och lär oss hela tiden nytt. Kul!!!

28 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)