Prata Katt - två nya avsnitt idag

Gårdagen var rolig men intensiv. Vid 13-tiden skulle de komma; Joakim, Ulrica, Leo, Tor, Nicke och Annika. Det går lika bra att fira påsk med traditionell påskmat på påskdagen som på påskafton. Rom och räktårtan och Jansson delade förstaplatsen på tio-i-topp bland maträtterna. Barnen hade nog hellre ätit pasta och korv, tror jag, men det går ju att bli mätt på godis också :-). 

Katterna sprang som vanligt in och gömde sig under sängen - inte för att de är skygga, utan för att deras ”mamma” inte heller är bekväm med många personer hemma åt gången. Både jag och katterna älskar besök och skulle kunna ha vänner och bekanta här varje dag men ........ max sex personer totalt (igår var vi åtta), annars blir det rörigt. Vi vill kunna ”hålla ihop flocken” (och ordningen) och det är svårt när det blir många, som rör sig runt i bostaden. Leo, och särskilt Tor, älskar ju katterna men först när entusiasmen lagt sig och tonläget sänkts, kom de fram. Vi vet sedan tidigare att katterna vill vara med, när de har oss under kontroll runt bordet i vardagsrummet. Ulrika kammade Stisse, som njöt av behandlingen, och Tor fick klappa den mjuka kattpälsen.

På eftermiddagen ska jag ta tvärbanan till Elin. Vi ska spela in två nya avsnitt till podden idag; ”kattsäkra hemmet” och ”introducera en ny katt” (när man redan har ett eller flera djur sedan tidigare). Det finns massor att tänka på, för ett vanligt hem är fyllt av faror för en katt. Sedan ska jag berätta om alla fel Ove och jag gjort, när vi har introducerat nya kattungar hos oss. Det har ju gått bra ändå men naturligtvis hade det blivit en mycket bättre start för katterna, om jag själv tagit reda på fakta och inte blint litat på EN person, som utgav sig vara någon som kan allt om katter - en erfaren uppfödare.

2 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)