Primus nya ägare

Vid midnatt fick jag två trevliga svar på min annons på Primus och på morgonen hade jag ytterligare ett mail från ett par, som ville köpa en kompis till sin kattflicka. Catrin, som var en av dem som visade intresse, ringde på förmiddagen och vi bestämde att hon och hennes sambo skulle komma på besök för att träffa Ove, mig och katterna - främst Primus förstås :-). Redan när de kom kände jag att detta skulle bli bra. Vi drack kaffe tillsammans och "pratade katt". Därefter skrev vi ett tingningsavtal och jag tror att nyårsaftonen 2016 kommer att vara en av de bättre i Catrine och Christoffers liv.

Jag hade redan på förmiddagen informerat de andra, som också ville köpa Primus, om att vi väntade på ett par, som skulle titta på honom. De ville få information om, ifall han skulle tingas eller ej. Det är viktigt att informera alla, som svarar på en annons, om utgången. Jag vet hur det är att vänta på och längta efter en kattunge. Lena var den sista intressenten jag talade med, innan jag tog bort annonsen. Jag gav henne, precis som de andra, tipset att kontakta Ulrica, som också har kattungar (om hon har dem otingade - jag har redan tipsat flera tidigare). Som jag förstod det, tycker Lena att det är ok att vänta på vår nya kull och det tycker jag är roligt. 

Primus kommer att bo kvar i Sundbyberg, nära Tulegatan närmare bestämt. Han kommer att tas emot av sin storasyster Tessla, som inte har lika fina anor som han men som är lika fin ändå. Skillnaden är bara att Primus är en raskatt och Tessla en huskatt. Tessla är en klok kisse, som lärt sig, med godis som drivkraft, att hoppa upp på dörrhandtaget, när hon vill öppna en dörr. Jag såg det med egna ögon på en video i Christoffers mobiltelefon. 

Annelie skickade en nyårshälsning från Torö, där hon befinner sig tillsammans med Smulan och Leo och flera andra också, gissar jag. Som alltid blir jag varm i hjärtat, när jag ser "våra" kissar. Smulan är stora flickan nu. I ett nafs har den lilla kattungen blivit en stilig kattfröken. Nu ska jag försöka komma ihåg att njuta varje minut av Flinga och Primus den tid de fortfarande kommer att bo kvar hos oss.

Och.....idag kom beviset. Jag är nu godkänd i Pawpeds G2. Klicka här och se vad jag jobbat mig igenom - kul men tidskrävande! 

Varför vänder sig bilderna? Nu ska jag kontakta supporten! Jag vill ha en förklaring och också hjälp att lägga ut min gula examenskokard i rätt storlek.

 
31 dec 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)