Problem med Trasdockan

Som jag säkert skrivit tidigare är arbetet med Trasdockan roligt, uppakattat och lärorikt men det finns tyvärr smolk i glädjebägaren. Jag talar om Christoffer, vår AD. Ända sedan starten av vårt samarbete har han haft svårt att hålla vårt gemensamt planerade tidsschema för nästa nummer. Vi har alltid hamnat i tidsbrist och tvingats arbeta som "små blå" den sista veckan. Christoffer har varit arbetslös i flera år och sökte sig till oss för att få erfarenhet och kunna använda arbetet med Trasdockan i sitt CV. Det har varit än det ena än det andra, som har varit anledningen till förseningen. Nu är vi i samma situation igen. Vi skulle behöva någon annan, som skötte sitt uppdrag bättre eller åtminstone någon, som skulle kunna hjälpa honom. Arbetet är ideellt men det kommer mycket positivt ut ur det, tycker jag. Vi söker och tar tacksamt emot alla tips om hjälp, vi kan få.

Igår fick jag ett mail: "Välkommen till Nordic Cat Convention 2016! 
Royal Canin anordnar i samarbete med SVERAK (Sveriges Kattklubbars Riksförbund) och AGRIA, för första gången ett nordiskt kattseminarium.

Tid: 5 november 2016 kl 09.00 – 17.30.
Plats: Clarion Hotel Post i centrala Göteborg.

Dagen avslutas på kvällen med ett hejdundrande Halloweenparty med musikunderhållning!"

Earlybird-erbjudande!

Köp din biljett redan idag! Fram till den 15 september kan du köpa hela paketet för endast 890 kr.

Stisse har lagt sig tillrätta i sängen för att sova några timmar, som han brukar på förmiddagarna. Det är bra, för snart kommer Christine och det gillar han inte. Han ser aldrig något behov av att städa, tycker helt enkelt att det är onödigt. 

Jag läste på SVERAK:S hemsida att anmälningstiden till utställningen i Falun är förlängd. Eftersom anledningen inte angavs, ringde jag till kassören i Dalälvskatten för att fråga, om anledningen var för få anmälda katter, även om jag trodde att orsaken var att många varit på semester, när den utlystes. Vad set hela berodde på, vet jag fortfarande inte och det spelar ingen roll, för utställningen kommer att bli av som planerat.

Igår fyllde Carin, Tasses nya "mamma" år. Ove och jag hade planerat att hälsa på henne, så vi köpte en stor smörgåstårta och gjorde ett litet paket med en katt, som jag ropat in på Kaplans auktioner. Jag ringde på porttelefonen vid 18-tiden, tyckte att det skulle vara roligt att överraska Carin. Väl uppe på plan nio, där Carin bor, mötte mig en finklädd och fräsch Carin och jag förstod att det pågick någon form av födelsedagsfirande, trots att Carin själv trott att hon skulle vara ensam på kvällen. Seja, en av Carins väninna hade kommit på besök och presentation Carin med kräftor, något hon älskar. Ove och jag ville inte förstöra kräftkalaset och vi tog smörgåstårtan och åkte hem och åt själva av den. ICAs räktårta smakar alltid bra, tycker jag. Till min förvåning kom ingen av katterna och tiggde. Egentligen är det bara tjejerna, som gillar räkor men de är inte stormförtjusta. 

25 aug 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)