Pussel

Igår skulle jag skriva lite om Pussel och Bibbi men årsmötet i bostadsrättsföreningen drog ut på tiden och jag hade också så mycket annat i tankarna, så jag hoppade helt enkelt över bloggen. Det får bli idag istället. Jag fick ett så gulligt sms från Tudors, numera Pussel, familj. Så här stod det: 

Hej! Här kommer en liten fotouppdatering. Pussel verkar trivas alldeles utmärkt och han och Bibbi börjar bli riktigt bra kompisar. Han är ett riktigt litet yrväder och far fram över golvet, jagar tår och sopborsten. När han jagar någon liten leksak och blir riktigt ivrig "morrar" han åt den. Sover i sängen hela natten och spinner ljudligt när han vaknar. Vill gärna ligga bredvid i soffan när vi sitter där. Äter med god aptit! Helt enkelt en underbar liten kamrat. 

Hälsningar från oss alla fyra!
Han räknas till familjen, precis som jag vill att "mina" kattungar ska. Bibbi är tillräckligt stor för att förstå att behandla Pussel varsamt och hon gillar att leka med honom. Det såg jag, när hon var med och tittade på honom. Själv är jag inte lika uthållig när det gäller lek men kattungarna rusade runt och jagade varandra, när jag inte hade lust att kasta boll.

Idag fick jag ett märkligt telefonsamtal. Det kom från en man, som skulle köpa en huskatt. Den skulle finnas i Stockholmsområdet och skulle helst inte kosta något alls. Han undrade varför det inte finns några kattungar att få tag på, om det möjligtvis beror på att de flesta katter är kastrerade. I samma mening berättade han att han var emot kastration för, som han sade: "då blir det ju svårt att bli av med katten, om man vill bli av med den". Jag avslutade samtalet med att säga: "om man börjar fundera på att bli av med katten innan man ens skaffat den, ska man nog inte ha katt".

Sandie är sur idag, varför vet jag inte. Det händer inte så ofta men när hon känner sig irriterad går det alltid ut över Stina, aldrig över Stisse. Alldeles nyss fräste hon åt Stina och jagade upp henne högst upp i klätterställningen. Stackars Stina, hon säger aldrig ifrån.

Jag fick fina foton på Bibbi och Pussel men kan tyvärr inte visa dem, för dumma hemsideprogrammet tar inte så stora bilder. Gulliga var de iallafall tillsammans.

 

 

17 maj 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)