Ragdolldagen närmar sig

Fortsättningskursen idag. Alla i gruppen har verkligen blivit duktiga. De känner sig trygga vid sina datorer; kan skilja på säkra och osäkra sidor och vet att kolla adresserna på okända avsändare.

De senaste veckorna har varit intensiva och jag har beslutat mig för att inte deltaga i styrelsemötet ikväll. Under mina fem aktiva år i Ragdollklubben har jag endast uteblivit från två möten tidigare, den ena gången på Danderyds sjukhus som nyopererad. Det är viktigt att högprioritera styrelsemöten, tycker jag, men även att sätta gränser för sig själv. Ikväll ska jag försöka komma ikapp med saker som lagts åt sidan tidigare men som måste göras. Imorgon får jag besked om vi får ännu en eftermiddag för scanning och då måste den tidigare planeringen troligtvis brytas upp till förmån för en bättre logistik under två scanningseftermiddagar.

Ännu har vi inte fått något besked från Agria om ersättning. I min värld är det självklart att få tillbaka från försäkringsbolaget en del av det man lagt ut. Veterinären har ju angivit diagnosen och premien är  betald. Riktigt vad vi väntar på förstår jag inte.

Jag tror att det blir en lyckad "Ragdolldag" i samband med årsmötet på Särö. Föreläsningarna verkar spännande och lotterier brukar alltid vara populära. Vi har också många fina vinster. För dem som åker både dit och hem inom samma dygn blir det nog väldigt intensivt. Själv reser jag ner på fredagen vid lunchtid och hinner då umgås med min väninna i Kungsbacka hela kvällen. På förmiddagen dagen därpå beger jag mig till Särö. Jag stannar sedan ytterligare en natt hos Marianne och åker hem först på söndagen vid lunchtid. På hemresan kommer jag att ha sällskap med Emma och Pia, som också ska hämta ett pris i tävlingen Årets Katt i samband med årsmötet. Kul tycker jag!

Visst var allt lättare förr, innan de misslyckade knäoperationerna men samtidigt är rollatorn riktigt bra att kunna lasta med det jag behöver för resan. Jag slipper bära tunga väskor. Förutom mitt eget bagage ska jag också ta med priser till lotterierna, bl.a en tung bok. Med eller utan rollator - huvudsaken är att jag kan göra det jag vill och det kan jag.

Imorgon ska jag visa fina bilder på Ethels och "mina" underbara katter. 

26 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)