Ragdollen är fantastisk

....och det är många som delar min uppfattning. Det visar sig inte minst genom alla mail jag fått med förfrågan om kattungar. Sååå roligt! Jag har ju, som du vet, redan träffat tre familjer, som alla vill berika sina liv med en ragdoll. Ytterligare ett par kommer på besök på måndag. Den första Spinettkullen föddes 2011 och min uppfödning har givit mig flera goda vänner och många trevliga bekantskaper.

Pratade nyss med Anette, som köpte Izzie av mig för drygt fyra år sedan. Izzie skulle inte behöva vara ensam särskilt mycket, det visste jag. Det hade Anette och jag pratat om men trots att Anette bara arbetade halvtid, tyckte hon att det verkade som om Izzie också saknade en fyrfota kompis så  efter ett tag flyttade Shaddow in. Det gjorde Izzie till en mycket nöjdare och gladare kisse. De flesta katter fungerar så, även om det naturligtvis finns undantag.

Kattungarna fick mat två gånger under natten. Visst måste jag tillstå att det är lite segt att vispa ihop tillägg, väga katter och övervaka digivningen klockan två på natten men det är ju inget som varar för evigt. Bara att bita ihop och se framåt! Cerise är ivrigast när hon äter på matsprutan, Pepsi kan vara lite knepig. Hoppas, hoppas att kattungarna snart kan suga själva och livnära sig på mammamjölken.

Elin och jag ska spela in två nya avsnitt till podden. Ett av dem kommer att handla om Sandies förlossning, i det andra har vi bl.a annat tänkt prata lite om den nya djurskyddslagen, som trätt i kraft 1:a april. Sedan ska vi också förbereda torsdagens poddinspelning, då Danne från Djurambulansen kommer hit till Gjuteribacken med sin djurbuss. Han ska berätta för oss om sitt arbete och vi får också möjlighet att titta in i ambulansen. Riktigt spännande!

/skrivet 1 april men publicerat idag.

 

 

 

1 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)