Ragdollkattungar och Ragdollintresserade

Det förefaller vara många, som önskar köpa en Ragdoll nu. Idag har jag fått förfrågningar från tre intressenter, som av mailen att döma, verkar vara pålästa och lämpliga. En av dem har redan en Ragdoll, som torde vara runt sex månader och saknar sällskap på dagarna, en har en "bonde", som förlorat sin livskamrat och en är långtidssjukskriven och tror sig om att fortsätta så, dvs vara hemma. 

RövarYatzi och Maxi dos måste ju flytta och jag hoppas innerligt att de får fortsätta att följas åt i livet. Cecilia säger att de har mycket glädje av varandra, precis som när de bodde här. Jag har med Cecilias "goda minne" svarat dem, som kontaktat mig om kattungar, att vi inte har några småttingar men att Yatzi och Mtzi finns - båda kattungarna hos Cecilias familj. De står också på Ragdollklubbens hemsida som "omplaceringar" men ska flyttas till rubriken "Kattungar till salu". Jag har också haft kontakt med Janeke, som är en erfaren uppfödare i RK (Ragdollklubben) och bett henne höra av sig, om hon får kontakt med någon, som verkr intresserad av pojkarna. Tråkigt för killarna att de måste flytta men allra mest synd är det om "hela familjen Cecilia".

Idag har jag varit på Löwenströmska och tagit bort förbandet, vilket egentligen var en onödig resa. Det hade jag kunnat göra själv men nu gjorde jag, som jag blivit tillsagd. Såret är läkt och såg jättebra ut. Jag avböoäha ett plåster på det. Vem i hela fridens dagar har hittat på att man ska ha en plåster på ett läkt sår och......varför?

Tre katter, varav en hungrig, väntade innanför dörren när vi kom hem. Sandie är alltid hungrig mera. Vi hade med oss 30 nya Seaburkar, eftersom vi varit på City Gross och andelar. Där kosta 10 burkar 65kr och eftersom det åtgår minimum fyra/dag qaär det värt att handla Sheba där. Övrig kattmat köper vi på Bromma zoo. Innan City Gross hade vi gjort ett stopp på Spånga djursjukhus, för att köpa "tandfoder", Dental Health. Det slipar tänderna och förhindrar bildning av tandsten; dyrt, 295kr för 1 1/2 kg och säljs endast hos välsorterade veterinärkliniker. Det är värt varje krona att slippa utsätta sina katter för sövning, vilket är alternativet om katten drabbas av tandsten. Så enkelt det vore, om Sandie också skulle äta frön. Nu MÅSTE vi börja borsta hennes tänder.

"Mina" gulliga kattpojkar, RövarYatzi RAG n 04 (brun mitted) och Maxi dos RAG a 04 (blå mitted).

 
24 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)