Ragdollklubben på webben

Det var en ren tillfällighet att jag blev aktiv i Ragdollklubben. Jag hade i flera år betalat mitt medlemskap, för att jag hoppades att klubben arbetade för rasen, även om jag mycket sällan tittade på hemsidan pga att jag tyckte att inget nytt hände där. Jag ”tittade in” någon gång i kvartalet och en gång råkade det vara precis när Carina tillträtt som ordförande och efterlyste medlemmar, som var villiga att arbeta med att låta Trasdockan återuppstå. Jag gillar ju att skriva, hörde av mig via mail och så började det.

Om man är missnöjd med något, är det självklart att man kan ge uttryck åt sin åsikt men också vara beredd att själv göra något för att förbättra/lösa situationen om möjligt. Till att börja med jobbade Carina och jag med Trasdockan men mycket snart började vi diskutera vilka förbättringar vi skulle kunna göra på hemsidan. Vi är ännu inte klara och jag gissar att när vi gått igenom hela sidan, är det dags att se över den igen. En hemsida är färskvara! Tack och lov att vi har Emma, som hjälper oss att publicera våra ändringar och nyheter!

Det finns mycket information på sidan och idag vill jag ”slå ett slag för” rubriken ”Uppfödare och kattungar”. Här hittar man (stam)namnen på klubbens uppfödare och stamnamnen står i bokstavsordning. De flesta har också en hemsida och genom att klicka på uppfödningens namn (stamnamnet i blått) kommer man till hemsidan och kan se de katter, som används i aveln. Under denna rubrik hittar man också ”kattungar till salu”, ”väntade kullar”, ”avelshanar” och lite till. 

När jag planerade att köpa ytterligare en avelshona, använde jag mig av sidan ”kattungar till salu”. På Blocket har jag inte samma möjlighet att veta, om uppfödarna är seriösa. Kravet för att få annonsera på klubbens hemsida är att man skriver under på att man följer Ragdollklubbens Uppfödarkodex. Då vet man att uppfödaren lovat att följa vårt hälsoprogram. Mer om hemsidan och Sandie imorgon.

14 dec 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)