Ragdollklubbens årsmöte

Jag har under åren varit ledamot i ett antal föreningar; de flesta idéella. När jag förvärvsarbetade jobbade jag även heltid för Vårdförbundet. Jag har alltså deltagit i många årsmöten men har sällan tyckt dem vara särskilt spännande. För första gången någonsin ser jag fram emot ett årsmöte - Ragdollklubbens möte i Onsala den 7 mars. 

Om jag ska vara uppriktig, är det egentligen inte själva årsmötet "som drar". Det är programmet efter. Klubben har valt att göra årsmötesdagen till en hel "Ragdolldag" med ett spännande program under eftermiddagen. Inbjudan kommer inom kort på Ragdollklubbens hemsida men jag vill även här "slå ett slag" för dagen, som startar med själva årsmötet. Efter det kommer vi att få lyssna på flera olika föredrag, bl.a. kommer Anna-My från Royal Canin att föreläsa om mat - temat är ännu inte bestämt. Det ska bli jätteroligt att träffa henne. Det var länge sedan vi sågs senast. Anna-My känns numera som en god väl, eftersom vi träffats många gånger med anledning av Prata Katt.

Det är roligt med "nya grepp" och jag hoppas att dagen kommer att bli jättelyckad. Vi har även bjudit in "icke medlemmar" till eventet (dock inte själva årsmötet). Klubben har naturligtvis en del utgifter för arrangemanget, t.ex. för middagen, som alla deltagarna äter tillsammans. Evenemanget kostar 200 kr för klubbens medlemmar och 350 kr för övriga. Dagen sponsras också av flera företag och vi kommer att ha många lotterier med fina vinster.

Nu ska jag betala mina 200 kr och sedan måste jag börja förbereda den kommande veckans datalektioner. Jag hoppas innerligt att jag snart känner att jag har koll över mina åtaganden, inte minst min del i det kommande numret av Trasdockan. Som läget är nu befinner jag mig ljusår därifrån :-( men det löser sig :-), det vet jag!

25 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)