Ragdollklubbens hemsida

Carina och jag hade bestämt att träffas för att prata om Ragdollklubbens hemsida och det ansvar jag lovat påtaga mig som webmaster.

När jag vaknade låg alla kattungar och sov i vår säng. Det är bra att de vill vara, där vi är. På så vis ser jag, när de överskattar sin egen förmåga och utsätter sig för fara genom att t ex slåss högst upp i klätterträdet. Så snart jag steg ur sängen var alla katterna också på benen. Stisse ville naturligtvis ut på balkongen, som alltid. Kattungarna ville rusa runt och jaga varandra och sina leksaker. Stina försökte få överblick över barnen utan att lyckas och Sandie intog sin plats på översta avsatsen i klätterställningen. 

Jag bjöd kattungarna på en andra frukost. Den första hade Ove serverat. Mitzi och Titzi åt med god aptit. Yatzi luktade på maten och bestämde sig för att äta även han. Således letade han reda på sin mamma, eftersom det är hennes mat, han önskar. Stina verkade tycka att han skulle följa de andras exempel och gick mot balkongdörren för att gå ut. Yatzi gick efter henne, delvis under henne, och målmedvetet och med stor envishet vann han kampen. Stina lade sig på Kinamattan och lät honom få sin vilja igenom.

Ragdollklubbens hemsida är trevlig, tycker jag. Problemet är att ordentlig struktur saknas och att den under många år varit dåligt uppdaterad. En hemsida måste ses över varje vecka. En nyhet måste vara en nyhet och kan inte ligga kvar som nyhet i flera veckor. Det måste vara enkelt att hitta på sidan och sökvägarna måste vara tydliga. Det är sådant en webmaster ska tillse (och mycket mer). Jag vet att arbetet kommer att ta mycket tid men jag gör det gärna. Allt för katterna :-).

När Ove kom hem hade han med sig kattungemat, som han köpt på Evidensia djursjukhus - burkar med blötmat med olika smaker. Hoppas det kommer att falla "prins Yatzi" i smaken. Han växer hela tiden och Stina varken vill eller kan producera den mängd mat, han kommer att behöva så småningom. 

Imorgon ska Ove och jag äta coeur de filet provincale och katterna kokt torsk. Torsken ligger i frysen men oxfilén ska inhandlas. Mums!

 

30 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)