Ragdollmiddag

Vi var bara fem som deltog i Ragdollklubbens middag ikväll - tre återbud, tyvärr. Kattdagen i övrigt har varit lugn. Har en del att berätta ändå men det finns annat som måste uträttas nu. Det blev senare än jag trodde på middagen. Blir lite utförligare imorgon.

                        ———————————————————-

Så skrev jag sent igår kväll men glömde att publicera...... igen!!! Nu är jag utvilad och fortsätter. Ove har vägt småttingarna och oj, vad de växer! Molgan har nu passerat 1 kg, närmare bestämt väger han 1010 g. De andra ökar också fint men har inte kommit upp i kilot ännu.

Kattungarna har ännu inte klättrat ur hagen, där de sover på natten. Igår bar vi in dem från balkongen runt 23:30 och de somnade nästan på momangen. De verkar sova hela natten och vaknar vid 7-tiden, om vi inte stiger upp tidigare och börjar stöka omkring. De får direkt komma ut på balkongen, där de serveras frukost. Sedan startar leken, häftigare och häftigare för var dag som går.

Det är roligt att ha startat podden och bättre kompanjon än Elin är svårt att hitta. Medan jag var ute och roade mig, har hon upprättat ett nytt aktuellt dokument i Dropbox. När man gör en grovplanering, måste man vara beredd på att göra förändringar, för mycket kan hända under resans gång. Grovplaneringen är bara ett rättesnöre. Josefin, En lycklig ragdollägare, har mycket spännande att berätta men kommer att vara borta från mitten av juni och återkommer först i slutet av sommaren. Hennes bidrag i Prata Katt är viktigt, tycker vi och har därför behövt kasta om lite och det får effekt på annat vi bestämt. Det är skönt att vi båda är flexibla men ändå noga med att vi vill bibehålla en struktur i vårt arbete.

På tisdag ska jag, för första gången, vara ifrån kattungarna ett helt dygn. Marianne, från Kungsbacka ni vet, ska komma till Stockholm och vi ska göra en tripp till Åland. Båten går klockan 18 och vi kommer att angöra Stockholms kaj 13:15 dagen därpå. Undrar om småkissarna saknar mig lika mycket som jag dem.

 

1 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)