Ragdolls på FB

Om man har någon fråga om sin Ragdoll, vågar jag påstå att det alltid finns någon Ragdollfantast, som gärna hjälper till. Det är inte ens ett halvår sedan, jag hittade till detta forum, där många Ragdollägare finns och nu vill jag dela med mig av den kunskapen till andra. 

På Ragdollklubbens FB-sida kommer alltid nya inlägg på tisdagar och fredagar och ofta också däremellan. På FB-sidan "Ragdoll diskuteras" kan man ställa frågor, som nästan alltid besvaras av flera Ragdollägare med erfarenhet och kunskap. Som rubriken antyder, kan man också bara ventilera olika spörsmål. Om man har eller tänker skaffa en Ragdoll gör man klokt i att gå med i den gemenskap nätet kan erbjuda, tycker jag. Ett fantastiskt exempel jag kan nämna är, att det till och med kan gå att hitta en "kattamma", en kattmamma som har egna ungar men som kan ge di åt en annan kattmammas nyfödda unge. Tyvärr händer det ju att kattmamman kan dö eller av annan anledning inte kan föda upp sin unge. Kanske tycker man sig inte vilja använda sig av möjligheterna men man ska känna till att de finns.

Kattungarna växer och frodas. De skriker inte lika mycket efter sin mamma, när de är vakna utan håller varandra sällskap på ett annat sätt genom att gå och titta sig omkring alltmer. De verkar också tycka att det är trevligt att bli hanterade och försöker ibland snutta på min arm. Det måste vara för att det är mysigt, för vi tar bara dem till oss, när de nyligen ätit. Annars bara skriker de och Sandie blir orolig. Ibland tror jag att kattungarna förmedlar annat med sina pipanden nu, än när de var nyfödda. Anledningen till mitt antagande är att Stina inte längre sitter utanför sovrumsdörren och gråter, när hon hör dem protestera mot att bli vägda.  Nu är de för övrigt så stora att de försöker ta sig ur skålen, som vi väger dem i. Det blir svårare och svårare för varje dag att få en rättvis vikt. Imorgon ska jag räkna ut, hur mycket var och en gått upp på tre veckor.

Carina och jag ska jobba med Trasdockan imorgon och jag ska be henne ta med sin kamera, så att jag kan visa bilder på kattungarna, som ger dem rättvisa. De är så fantastiskt söta, nyfikna och mjuka.

10 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)