Redaktionsråd

Idag hade jag lovat visa en bild på Izzie, som jag tog, när vi besökte henne i söndags. Jag är värdelös på fotografering, så jag hoppas Anette eller Tomas vill skicka en bild, helst tillsammans med pojkarna, så att världen får ta del av en jättesöt kisse och fina pojkar.

Dagen har varit givande. Det var trögt att stiga upp, inte för att jag var trött utan för att jag hade jätteont i benen och ryggen. Vanligtvis ger Ove mig min medicin på morgonen och jag ligger därefter kvar i sängen, tills tabletterna börjat verka. Idag fick jag visserligen medicinen som vanligt men jag steg upp efter bara 20 minuter och det var besvärligt. Jag lyckades i alla fall vispa ihop en tosca och sätta in i ugnen. Sedan satte jag mig i soffan och åt frukost och väntade på att tabletterna "skulle göra sitt" och det gjorde de. Bädda, damma, diska, dammsuga och vattna blommor - vips var klockan 10 och Carina och Madeleine kom. Vi skulle planera vidare med arbetet med Trasdockan.

Jag tycker att vi har varit mycket kreativa på våra möten och att vi kompletterar varandra väldigt väl. Alla kommer med idéer och det mesta flyter på. Idag tog vi fram två förslag på ny logga, som Ragdollklubbens styrelse ska ta ställning till på nästa styrelsemöte och bestämde format och papper till tidningen. Vi planerade också för en intervju med ägarna till en vinnande katt, gjorde upp hur vi på ett enkelt och praktiskt sätt ska kunna kommunicera med varandra så att vi alla vet vad övriga gör och att vi ska kunna följa varandras arbete och komma med idéer. Tack för webmail och Dropbox! Efter två timmar skildes vi åt och hade beslutat vad var och en ska göra tills vi träffas nästa gång, 8 juni. Det måste gå undan nu. Målet är att "vår" första Trasdockan ska skickas ut till medlemmarna 1 september. Bli medlem! Vi ska försöka ge valuta för de 200 kronorna det kostar. Fyra nummer av Trasdockan per år, en ny och bra hemsida, olika aktiviteter och förhoppningsvis nya "Ragdollägarkompisar" att byta erfarenheter och trivas med.

Igår skickade Victoria fina bilder på Celine, som även kallas Kitty. Tänk, så lika hon och Izzie är varandra.

Ny bok från Åhléns, extrapris; Analfabeten som kunde räkna, väntar.

 
26 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)