Resa bort - hotell i Kuala Lumpur

När Mysan var död 2008, bestämde jag mig för att inte skaffa någon mer katt - ville kunna resa utan ansvar för ett djur. Men ....... hur bra är det att vara ensam 335 dagar och kunna resa 30 dagar på ett år (mer skulle det inte bli) jämfört med att ha sällskap av en katt alla årets dagar?

Hotel Catzonia, är ett hotell i Kuala Lumpur som enbart har katter som gäster. Man erbjuder såväl hämtning direkt från flygplatsen som spabehandlingar. Kattgästerna erbjuds även skönhetsbehandlingar och hjälp med dejtning. Oroar du dig för hur din katt mår när du är borta, så kan du kolla det via din telefon, dit hotellet kan sända direkt från övervakningskameror som är aktiva dygnet runt. Hotellet har 35 rum och en elegant lounge. Katterna erveras tre måltider om dagen. Det finns rum i olika klasser. De enklaste kostar motsvarande 55 kronor natten medan de lyxigaste går på 335 kronor. Katten har verkligen fått högre status på senare år och det är underbart men ändå märkligt att det tagit så lång tid.

Om jag själv av någon anledning kommer att behöva inackordera våra katter får det nog bli på Ekbackens pensionat, dit jag själv måste transportera dem, för transfer ingår inte i deras koncept :-). Det ser trevligt ut även där. På Ekbacken betalar men inte per rum utan per katt - jag skulle omfattas av mängdrabatt. Inte heller erbjuds dejting.

Veterinär Sara hörde av sig idag och både hon och jag är glada åt att 3 katter flyttas till en annan dag. En av klubbens medlemmar sade spontant igår att hon kan komma i stort sett när som helst. Min plan nu är att Agneta, som hon heter, får den tiden, eftersom hon anmält tre katter. Väntar nu bara på en sista kontakt med Sara innan jag "spikar" schemat. Jag vill själv vara på plats, när den första kissen anländer och stannar en bra bit in på kvällen. Planerar att boka in Sissel och Rubi runt 19-tiden och följer sedan med Ove hem. Han fortsätter sedan med katterna och Lotta, deras fodervärd, till Sollentuna innan han återvänder hem.

 
14 feb 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)