Roligt med engagemang

Elin och jag har jättelätt att samarbeta. Vi fungerar likadant i många avseenden; samma rush i livet, vi är orädda för att pröva nya grepp och gillar utmaningar. Därför kommer vi att klara av det arbete som behöver göras trots att vi bara är två nu, när Melanie snart ska åka på semester (och vara borta mer ön en månad). 

Dropbox och Skype är fantastiska hjälpmedel. FaceTime fungerar också nu, när vi bara är två. Elin sköter Instagram - bilder har aldrig intresserat mig mer än att jag gärna tittar på dem; upplösning, färger, fokus och sådant förstår jag mig inte på. Jag gillar bokstäver; skriva, grammatik, interpunktion, förkortningar, synonymer och annat som de flesta tycker är torrt och tråkigt. Tur att vi är olika. I nära 10 år arbetade jag med medicinsk marknadsforskning - Navigare Medical Marketing Research i Kungsbacka - parallellt med barnmorskeriet. De intervjuprojekt vi har framför oss gillar jag. När jag slutade i Navigare för att gå vidare som ansvarig sjuksköterska för Läkarjouren Östermalm och Lidingö, trodde jag nog att jag aldrig mer skulle ägna mig åt marknadsföring inklusive intervjuer. Kul att återuppta lite av det nu. Vi förbereder just nu det tema vi ska prata om inom ett par veckor.

Några av våra kommande avsnitt ska handla om mat; torrfoder, blötmat, BARF och olika veterinärfoder. Vi hoppas att även få göra en intervju med en ”matexpert”.

Hör och häpna! I Elins hus finns en ny uppfödare av Ragdoll. Elin och ägaren av den ragdollen har så smått börjat prata om en parning av sina katter. Jag har fått i uppgifter om Neos tilltänkte partner och jag ska också titta på stamtavlan. hoppas att inte Gucci finns med någonstans, eftersom hon verkar vara källan till dvärgväxt. 

 

7 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)