ROT och RUT

Katternas personal både utför och betalar för att få utföra tjänsterna.

RUT: vi, dvs personalen, både handlar och betalar deras mat och jublar, när de äter oss ur huset. När vi serverar en riktigt näringsrik portion från något välkänt märke och katten tittar på oss precis som om vi försöker förgifta den, springer vi genast iväg och köper något annat. De behöver också en del andra förnödenheter, eftersom de då och då ska visas upp från sin ädlaste sida. Då behövs ett "batteri" av skönhetspreparat. När det kommer nya produkter på marknaden, köper personalen givetvis dem, trots att liknande preparat redan finns i kattens skåp/kökslåda. 

Om det inte är kliniskt rent i kattlådan tjatar de i all oändlighet. Kattthår på golv och möbler måste dammsugas bort och de små nosavtrycken, som skymmer utsikten för kissarna, måste torkas bort. De behöver ledsagare, när de ska till något event eller till veterinären, som ska betalas. Då rycker personalen fram igen och öppnar plånbokens. Ibland vill våra älsklingar åka på semester och då agerar personalen chaufför och anpassar diverse förnödenheter, så att de får en trevlig ledighet. För att inte tala om alla officiella papper de ska ha. Allt ligger på personalens ansvar och betalningsförmåga.

ROT: Klätterträd, rastgårdar, parningsrum till Don Juan, aktivitetsanordningar, anpassningsboende för pensionärerna, renoveringar - listan kan göras lång. Vem handlar och bygger? Personalen. På sin höjd kan katten övervaka arbetet och lägger sig gärna i, hur det ska göras.

Som personal till katter är det ganska dyrt att leva men det är våra katter värda. De berikar vårt liv och det är underbart att vara Stisses, Stinas och Sandies personal.

 
5 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)