Så fantastiskt fint!

Det är rörande att se hur fint Sissel och Rubi tar hand om varandra och sina bebisar. Jag gissar att många kvinnor skulle vilja ha den nära relationen med en annan kvinna, när de själva blir mammor; någon som verkligen vet hur det är att amma och är bekant med känslan och kan hjälpa till när man känner att man inte riktigt räcker till för sitt/sina barn. 

Det var många foton på Stella Cerise igår och anledningen till det är att hennes blivande matte, Anette, var här och träffade sin ”dotter” för första gången. Ömsesidig kärlek uppstod direkt. Anette fotade och de bilderna delade hon med sig av till mig. Kattungarna blir, som jag även skrivit tidigare, jättelyckliga när det kommer gäster. De kan springa nu och skyndar sig fram och sedan börjar de ofta klättra uppför benen på besökaren. Deras vassa små naglar gör det lätt för dem men det gör också ont :-). De brukar samtidigt också börja spinna, särskilt Pyret och Stella Cerise.

Dagen efter det att kattungarna var nyfödda kom Eva på besök. Sandie och hennes bebisar låg då i garderoben, där Sandie tyckte sig ha bra koll på dem. När Eva närmade sig ”kattboet” morrade Sandie. Ingen och inget fick hota hennes barn, så det var bäst att försöka skrämma iväg alla främmande, tycktes hon tänka. Igår, när Anette kom, låg Sandie lugnt kvar framför elementet i kattrummet medan hennes telningar sprang omkring på golvet. Utan protester fick Anette ta upp dem i famnen. 

Stella Cerise är nu tingad och om sex veckor kommer hon att flytta till Anette och hennes make, som inte följde med igår pga en besvärande förkylning. Sin nya husse kommer hon att få träffa när han blir frisk.

Ikväll hade vi besök av Hanna och Noomi, som så småningom kommer att överta två av Sissels kattungar, fler bilder på dem kommer.

7 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)