Så fort det går

Jag tror Stina börjat löpa. Hon skriker av och till sedan igår kväll. Nu hoppas vi att det tilltar och då ska hon få åka till Sigge i Uppsala. Pia, Sigges "mamma", är informerad och Stina är välkommen. Vi ser gärna att Stina och Sigge får barn tillsammans. Alla kattungarna i den förra kullen; Kajsa, Buser, Izzie och Celine var så trevliga och vi hoppas nu få lika mysiga kattungar i november. Alla komger att bli mitted, troligtvis också bruna. Det är nästan exakt ett år sedan Srina åkte till Uppsala förra gången, för att vara exakt den 5 september 2014. Om allt går, som vi hoppas, får vi även i år ljus i "tråkiga november".

Vad fort tiden går och så mycket det händer under både människors och djurs första levnadsår. Idag fick vi foton på Kajsa och Buster. Så stora och fina de är, båda mycket större än Sandie fastän de är fem månader yngre. Vi hälsade också på Lilla Saga idag. Hon har nu blivit 18 veckor, säkerligen normalstor för sin ålder men - så liten och gullig. Lika trygg, social och nyfiken som söt! Det är otroligt att kattungar växer så fort. Det skiljer bara sex månader mellan Saga och Kajsa och Buster, som är på bilderna.

Idag mötte jag min kompis igen, trollsländan. Han verkade ha bråttom, stannade inte utan flög bara förbi. Kul i alla fall att han lever även idag.

 

 
31 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)