Så fort en kattunge vänjer sig

Smulan var inte ledsen så länge efter att hennes syskon flyttat. Från att ha delat allt med de fyra andra kattungarna, var hon nu ensam kvar. Vad tänkte hon? Var hon ledsen eller gillade hon rent utav att vara ensam om all uppmärksamhet och omtanke? Kanske är det helt enkelt så att kattungar vänjer sig vid förändringar väldigt fort. Hennes syskon har ju också nästan direkt, accepterat att leva utan sin mamma och sina syskon och tytt sig till sin nya ägare istället. Den vuxna katten vill inte att någonting ändras i dess tillvaro men så verkar det inte vara med kattungen. Ove bar omkring Smulan en hel del under kvällen. Han är mer än förtjust i henne och hon verkar trivas med det. Hon gillar Stisse också och tryckte sig tätt intill honom i soffan, när hon skulle sova en stund efter maten. På kvällen tyckte hon att det var ok att sova ensam en stund på Ludde, Ikeas fårskinn. 

Som vanligt blev jag väldigt pigg på kvällen och fick lust att börja jobba med Ragdollklubbens hemsida. Det finns så mycket att göra och någonstans måste jag börja. Jag startade med att skapa ett dokument med information om frågor, som styrelsen arbetar och har arbetat med under året. Jag gillar att skriva och det är mycket viktigt för mig att formulera mig korrekt. Det innebär att det tog en bra stund, innan jag var nöjd. Sedan startade cirkusen :-o. Dokumentet skulle läggas ut på hemsidan , www.ragdollklubben.com. Jag har inte fått någon egentlig genomgång av hemsideprogrammet men jag brukar komma fram till hur man gör ändå. Det här programmet är fullkomligt idiotiskt (mig är det inte fel på :-)) Jag klarar inte av att inte kunna lösa ett problem, accepterar inte att hjärnan vill slippa jobba. Klockan hann bli mycket innan allt var klart och jag kunde gå till sängs. Nu ligger iallafall dokumentet där och jag vet, hur jag ska göra nästa gång.

När jag vid 1-tiden låg och läste en tidning, hoppade plötsligt Smulan rakt på tidningen, så att jag tappade den. Varifrån hon kom, vet jag inte. Jag lade henne bredvid mig och när jag klappade henne började hon spinna förnöjt. Jag släckte lampan och vi somnade båda två.

Jag är så glad över att Lotta tar hand om Sissel. Imorgon ska jag berätta om Sissels dagar hos Lotta och varför hennes "syster" inte kom till familjen idag som planerat.

 

 
21 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)