Så fort man glömmer!

Nu har TItzy börjat upptäcka att bollar är kul. Idag började han slå på bollen, som kattungarna har i hagen. Har ingen aning om, när "våra" andra kattungar började leka med leksaker. Inte heller minns jag, hur gamla de var, när de första gången åt fast föda. Jag minns att vi började sätta fram bebisfrön strax innan de blev fyra veckor men när de fattade att man skulle äta av dem också  kommer jag inte ihåg och inte heller, när de började "gå på låda". Önskar att jag skrivit i min blogg även då men - bättre sent än aldrig.

Idag vägde Titzy 607g, Mitzie 590g och Yatzie 575g. Från och med att de börjar äta kattmat, ska vi övergå till att väga dem en gång i veckan. Gritzie har fått byta namn till Yatzi, som är lättare att säga. Själv struntar hon i det och det är bra, för kanske kommer hon att få ett annat namn, när hon flyttar. Ännu är det lång tid kvar till dess, som tur är. Det är så roligt att ha dem. Om några veckor måste vi i alla fall vara säkra på, vad de ska heta, för då måste vi skicka underlag för deras stamtavlor till Järva kattklubbs avelssekreterare. Hon, i sin tur, kontrollerar vårt medlemskap och ser att vår ansökan är rätt ifylld (och det är den) och skickar den sedan vidare. Det brukar gå fort att få stamtavlorna men eftersom jul- och nyårshelgen infaller "i den vevan" kanske det dröjer lite längre i år. Det står på SVERAKs hemsida att kontoret kommer att vara stängt några dagar. Jag tänker inte fundera mer över det nu utan njuta av att ha dem.

Nu har all ilska i Stina försvunnit och hon har grävt ner stridsyxan. Barnsliga Sandie tycker att det är jätteroligt, när småkissarna klättrar på insidan av hagen. Hon springer fram emot dem, gör ett hopp och springer iväg. Förmodligen tror hon, att de ska springa efter och att de kan jaga varandra runt i lägenheten. Det kommer nog inte att dröja länge, innan hennes önskan uppfylls.

Nu ska jag försöka koppla bort alla tankar om katter. Igår trodde jag att allt var klart och att det bara skulle vara att skicka vår pdf-fil till tryckeriet. Aj, vad jag bedrog mig. Christoffer skickade över filen till Carina och mig, när han ansåg sig klar med sin del. Många fel! Bara börja kritiskt granska innehållet igen. Nu är jag faktiskt riktigt trött i huvudet. För den som inte vet, kan jag berätta att man måste vara 100%-igt uppmärksam för att upptäcka alla småfel som t ex dubbla mellanslag, gemener där det ska vara versaler, rätt bild till rätt text osv. Nu ska jag koppla av med något någon annan skrivit, korrekturläst och publicerat - en deckare kanske.

 

3 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)