Så spännande

Jag börjar med att berätta om det jag antydde igår men behövde få svar på, innan jag ville säga något. Jag har inga svar ännu. Det beror på mig men jag vill ändå tala om nu vad jag vet så här långt.

Jag kontaktade Anna, föreståndare för zoobutiken i Orminge, igår och frågade om hon fortfarande är intresserad av ett samarbete med Stockholms katthem. Det är hon. Hur vi ska lägga upp det hela, ska vi förhoppningsvis komma fram till när vi träffas. Det jag hade hoppats på var att kunna berätta idag var och när vi ska ses och hur vi tänker oss upplägget. Jag har egna idéer men vill ju förankra dem med personalen på katthemmet, innan jag diskuterar dem med Anna. Tyvärr hann jag inte ringa till katthemmet om detta idag, för Christine var här och vi städade tillsammans i drygt tre timmar. Det kanske kan låta vara lång tid för en lägenhet på 82 kvadratmeter men vi är lika noga både Christine och jag och idag hade vi också puts av koppar- och silversaker på schemat. Som jag skrivit tidigare är städarbete inte för mig - som för många andra - tråkigt och plågsamt. Jag tycker att det är helt ok och tillsammans med Christine är det faktiskt riktigt roligt. När det var klart hade Ove och jag en hel del ärenden att uträtta och sedan var det sen eftermiddag. Jag ringer till katthemmet på måndag istället och hoppas att något av Annas datumförslag passar och att vi då kan träffas på katthemmet.

Så kommer jag till det absolut roligaste. Igår kontaktade Marie mig och talade om att lilla Tingla löper igen. Jag tipsade Marie om en lämplig avelshane, om hon skulle vilja para ”lilla gumman” den här gången. På förmiddagen idag ringde Marie tillbaka och berättade att hon varit i kontakt med avelshanens ägare och ville höra lite, hur jag ser på en parning nu. Vi pratade lite ”fram och tillbaka”. Berättar imorgon om vad Marie kom fram till, när hon funderat färdigt.

2 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)