Sååå vacker och trevlig!!!

Jag åker ogärna bil, för jag tycker att det är både jobbigt och tråkigt. Jag kan absolut inte koppla av när jag åker bil. Hela tiden sitter jag och "håller reda på trafikläget"; avståndet, trafikljusen och hastigheten. Har någon bett mig? Tvärtom - men jag kan inte låta bli.
Tacka vet jag tåg, gärna sådana med restaurangvagn. Jag tycker att det ger en skön avkoppling att sitta på tåget på väg någonstans för att ha det trevligt. Jag äter något gott, tittar på landskapet utanför fönstret, läser lite och låter tankarna flöda fritt.

Att bara åka till Uppsala (tar en knapp timme) gör att man inte hinner särskilt mycket av ovan nämnda men det var mysigt ändå idag, när Ove och jag åkte tur och retur till Tanja, Zinja, Natalie och Alita. Vi ville hälsa på vår lilla (som egentligen är stor för sin ålder), fina kisse som snart ska flytta till sitt nya hem i Västerhaninge. Det var fantastiskt att träffa alla men allra mest hade jag sett fram emot mötet med Zinja. Det blev över förväntan!
För ovanlighetens skull är jag lite trött nu, trots att klockan knappt passerat midnatt. Därför tänker jag lägga mig nu och berättar mer imorgon.

Innan dess vill jag ändå säga att jag är glad över att bilen finns. I vissa lägen är den ovärderlig, där den snällt står och väntar på mig tills jag själv bestämmer mig för att det är tid för avfärd, den stannar där jag vill och man får alltid sittplats - inget av detta är självklart när man åker tåg.

Så här stilig har Zinja blivit!

 
18 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)